Főoldal Filmek Már meg is fejtették, hogy a Spider-Man: No Way Home első fotói egy ismerős helyszínen játszódnak
Filmek

Már meg is fejtették, hogy a Spider-Man: No Way Home első fotói egy ismerős helyszínen játszódnak

Visszatérünk a szentélybe?

477
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Tegnap kora reggel három hivatalos fényképet is kaptunk az akkor még cím nélküli Pókember-filmből. Bár a három főszereplő hivatalosnak tűnő címről beszélt, az csak késő este lett hivatalos. A Sony Pictures a fiatalok trollkodása után lerántotta a leplet a No Home Way alcímről.

Már maga az alcím is sok kérdést vet fel, és akkor itt vannak még ezek a fotók is. A The Direct oldal figyelt fel néhány sasszemű rajongó bejegyzésére, akik arról kezdtek el csevegni, melyik helyszínen játszódhatnak a színészek által megosztott képek – mindhárom kép egy helyszínen készült. A rajongók arra lettek figyelmesek, hogy a helyszín padlója és a környezet nagyon hasonlít Doctor Strange new yorki szentélyére.

Ez egyfelől nem túl meglepő, hiszen a filmben Benedict Cumberbatch karaktere, azaz Doctor Strange is megjelenik majd. Bár Strange nem ismert, hogy milyen szerepet kap a filmben, de alighanem valamiféle mentor szerepet tölt be Peter életében Vasember elvesztése után. Legalábbis erre gondolnak sokan. Viszont ha jobban szemügyre vesszük a képeket, akkor a szentély megviselt állapotban van, nagyon elhagyatottnak és megviseltnek tűnik. Talán ez is a csettintést követő öt év számlájára róható fel?

Egy másik alternatív magyarázat szerint ez a 177A Bleecker Street egy alternatív univerzumban, ami csak egy porosodó régi épület szerepét tölti be, s nem Doctor Strange otthona. Ez megmagyarázná azt, hogy mit keres itt Peter, MJ és Ned. Ezek csak spekulációk, nem tudni, hogy mi igaz belőle.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.