Pókember: Idegenben

Három hivatalos Pókember 3. fotót is kaptunk, és mindhárom képen van egy hivatalos cím is

Három címet is kapott, vagy csak ugratnak?

Tom Holland indította a sort, amikor közösségi oldalán megosztott egy hivatalos képet a Pókember franchise harmadik részéről. A képen olvasható a Pókember: Idegenben című film folytatásának címe is. Mindenki megörült, hogy végre megkaptuk a címet, majd nem sokkal utána színésztársai is hivatalos képet osztottak meg, ám külön-külön teljesen másik címekkel. Összezavarodtunk ettől.

A főszereplőt alakító Holland Instagramon a Spider-Man: Phone Home címmel tett közzé képet. Az előző két rész után ezúttal is szerepet kapott a Home szócska a címben, ahogy a Homecomming és a Far From Home esetében is olt. A cím magyarul annyit tesz, hogy hazatelefonálás. A színész bejegyzésében elmondta, hogy mennyire izgatott az új Pókember-film címének bejelentése miatt. Alig várja, hogy a rajongók lássák, mit sikerült filmre venni Atlantában.

Majd ezután Ned Leeds karaktert alakító Costar Jacob Batalon közösségi oldalán is megjelent egy kép a filmből. Itt már a Spider-Man: Home Wrecker cím olvasható. Szabad fordításban annyit jelent, hogy az a bizonyos harmadik személy, akivel félrelépni szokás, például házasságtörő. Jacob is nagyon izgatott, hogy megoszthatja az új filmjük címét, és a nagy leleplezést jobbra húzással érhetitek el. Extraként pedig egy képet is megosztott a filmből, amit ajándékként kaptunk a szereplőktől.

Végezetül pedig Zendaya (MJ) is megosztott egy képet, amin szintén egy cím olvasható. Zendaya szerint a film a Spider-Man: Home Slice címet kapta, ami valami olyat jelent, hogy örök barát. Akárcsak a többiek, ő is rendkívül izgatott amiatt, hogy bejelentheti az új film címét. Nagyon büszke erre a filmre.

Hogy melyik igaz, azt egyelőre nehéz megmondani. Inkább azt gondoljuk, hogy csak a bolondját járatják velünk a szereplők, s egyik cím sem az igazi. A hírrel kapcsolatban eddig se a Marvel Studios, se a rendező nem szólalt meg.

A filmet jelenleg is Atlantában forgatják, amiben Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) is szerepelni fog. Mellette még feltűnik a filmben: Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori és Marisa Tomei is. Több pletyka is napvilágot látott már a folytatással kapcsolatban, miután Jamie Foxx visszatér a filmben Elektróként, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina neve, mint Doctor Octopus is szóba jött már. De rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
29
Shares
Previous Article

Holnap láthatjuk az idei első State of Play-t!

Next Article
WandaVision

Teyonah Parris arra utalt, hogy Monica Rambeau szuperereje a következő WandaVision epizódból kiderülhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!