Főoldal Filmek Három hivatalos Pókember 3. fotót is kaptunk, és mindhárom képen van egy hivatalos cím is
Filmek

Három hivatalos Pókember 3. fotót is kaptunk, és mindhárom képen van egy hivatalos cím is

Három címet is kapott, vagy csak ugratnak?

489
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Tom Holland indította a sort, amikor közösségi oldalán megosztott egy hivatalos képet a Pókember franchise harmadik részéről. A képen olvasható a Pókember: Idegenben című film folytatásának címe is. Mindenki megörült, hogy végre megkaptuk a címet, majd nem sokkal utána színésztársai is hivatalos képet osztottak meg, ám külön-külön teljesen másik címekkel. Összezavarodtunk ettől.

A főszereplőt alakító Holland Instagramon a Spider-Man: Phone Home címmel tett közzé képet. Az előző két rész után ezúttal is szerepet kapott a Home szócska a címben, ahogy a Homecomming és a Far From Home esetében is olt. A cím magyarul annyit tesz, hogy hazatelefonálás. A színész bejegyzésében elmondta, hogy mennyire izgatott az új Pókember-film címének bejelentése miatt. Alig várja, hogy a rajongók lássák, mit sikerült filmre venni Atlantában.

Majd ezután Ned Leeds karaktert alakító Costar Jacob Batalon közösségi oldalán is megjelent egy kép a filmből. Itt már a Spider-Man: Home Wrecker cím olvasható. Szabad fordításban annyit jelent, hogy az a bizonyos harmadik személy, akivel félrelépni szokás, például házasságtörő. Jacob is nagyon izgatott, hogy megoszthatja az új filmjük címét, és a nagy leleplezést jobbra húzással érhetitek el. Extraként pedig egy képet is megosztott a filmből, amit ajándékként kaptunk a szereplőktől.

Végezetül pedig Zendaya (MJ) is megosztott egy képet, amin szintén egy cím olvasható. Zendaya szerint a film a Spider-Man: Home Slice címet kapta, ami valami olyat jelent, hogy örök barát. Akárcsak a többiek, ő is rendkívül izgatott amiatt, hogy bejelentheti az új film címét. Nagyon büszke erre a filmre.

Hogy melyik igaz, azt egyelőre nehéz megmondani. Inkább azt gondoljuk, hogy csak a bolondját járatják velünk a szereplők, s egyik cím sem az igazi. A hírrel kapcsolatban eddig se a Marvel Studios, se a rendező nem szólalt meg.

A filmet jelenleg is Atlantában forgatják, amiben Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) is szerepelni fog. Mellette még feltűnik a filmben: Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori és Marisa Tomei is. Több pletyka is napvilágot látott már a folytatással kapcsolatban, miután Jamie Foxx visszatér a filmben Elektróként, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina neve, mint Doctor Octopus is szóba jött már. De rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.