Főoldal Filmek Vége a találgatásnak, lerántották a leplet a hivatalos Pókember 3. címről
FilmekBREAKING

Vége a találgatásnak, lerántották a leplet a hivatalos Pókember 3. címről

Megerősítést kapott az új Pókember-film címe.

465
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Arra ébredhettünk ma reggel, hogy a Pókember 3. főszereplői közösségi médiában hivatalos képeket mutattak a Pókember: Idegenben folytatásáról. És ez még nem minden, ugyanis a színészek filmcímeket is mutattak. A probléma csak az volt, hogy Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon is három egymástól eltérő címről beszélt. Trollkodásnak indult, néhány perce azonban a Sony Pictures hivatalosan is bejelentette az eddig cím nélküli Pókember-film alcímét.

A Spider-Man: Home Wrecker, a Spider-Man: Home Slice és a Spider-Man: Phone Home címeket is bedobták délelőtt, de végül egyik sem talált. A legtöbb szemöldököt talán a Home Wrecker húzhatta a magasba, hiszen nehezen tudjuk elképzelni kedvenc hálószövőnkről, hogy egy megcsalásos botrány köré szője legújabb kalandhálóját. Természetesen a Home Slice és a Phone Home esetében is rezgett a léc, de itt maximum csak a szokásos, hollywoodi ízléstelenségre hivatkozhatunk. A stúdió alig néhány perce közösségi oldalán jelentette be, hogy a befutó végül a Spider-Man: No Way Home lett, ezzel a címmel kell keresnünk a filmet a mozikban. Merthogy nemcsak a címet jelentették be, hanem az is kiderült, hogy csak a mozikban fogják bemutatni a kalandot december 16-án.

A bejelentésről a Sony hivatalos csatornáin lehet olvasni, illetve egy videót is megosztott a három bűnbak, aki az elmúlt 24 órában alaposan felbolygatta a világhálót a különféle filmcímekkel.

Érdemes egy pillantást vetni a táblára, ahol több lehetséges címet is áthúztak. Sok olyan cím kapott helyet a táblán, amit sárga filccel karikáztak be – mintha Elektró felvillanyozta volna őket -, ami alighanem Jamie Foxx karakterére hivatott itt is utalni. Még nyáron jelentette be a színész, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér korábbi szerepében.

A No Way Home azonban rengeteg kérdést felvet, kifejezetten annak a fényében, hogy tudjuk, kik jelennek majd meg a filmben. Ne feledjük, hogy a történet azután játszódik, hogy Mysterio leleplezte Petert a londoni támadás alatt. Egy felvételt küldött a Hírharsona csatornának, amiben leleplezte a Pókember személyazonosságát. A No Way Home határozottan utalhat erre, hogy Peter előtt „nincs hazaút”, hiszen szökevény. Egy másik lehetséges elmélet, hogy Pókember eltévedt a Multiverzumban, s nem talál haza, mert mint tudjuk, a filmben fontos szerepet játszanak más alternatív dimenziók is.

De arról sem feledkezhetünk meg, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures között megállapodás köti a karaktert a Marvel Moziverzumhoz. A kontraktus részleteit nem hozták nyilvánosságra, nem tudni, hány filmről szól a szerződés, és itt most ebben az esetben még egy olyan forgatókönyvet is el tudunk képzelni, hogy a No Way Home itt arra utal, Pókembernek mennie kell a trilógia végén.

A filmet jelenleg is Atlantában forgatják, amiben Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) is szerepelni fog. A korábbi Pókember-filmekből állítólag Elektró mellett visszatér még Alfred Molina – a Sam Raimi-féle trilógia második részéből -, mint Doctor Octopus, de erősen pletykálnak Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember visszatéréséről is, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében. Bár ezt Tom Holland az elmúlt napokban cáfolta a különféle orgánumoknak.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események