Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút koncepciórajzai felfedték Mysterio visszatérését, és kulcsszerepet játszott volna a történetben
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút koncepciórajzai felfedték Mysterio visszatérését, és kulcsszerepet játszott volna a történetben

Tragédiával végződött volna Mysterio visszatérése a Pókember: Nincs hazaút című filmben.

561
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Sok rajongónak csalódást okoztak, hogy Mysterio nem tért vissza a Pókember: Nincs hazaút című filmben, de néhány korai koncepciós tervrajzból kiderült, hogy Quentin Beck egykor kulcsszerepet játszott a filmben, ő lett volna felelős May néni haláláért.

A Pókember: Nincs hazaút 2021-ben került a mozikba és elsöprő siker volt kritikákban és anyagi szempontból is, a film majdnem átlépte a kétmilliárd dolláros határt. Bár a film közel hibátlanra sikerült, így is van okunk a sírásra, mivel a legújabb tervek szerint Jake Gyllenhaal karaktere, azaz Mysterio is szerepet kapott volna a folytatásban. Ő lett volna a Baljós Hatos formáció hatodik tagja.

A harmadik rész bemutatója előtt nagy népszerűségnek örvendett egy elmélet, miszerint Quentin Beck egy másik Földről (nem a 616-osról) származik, és a gonosztevő csak megrendezte a halálát a Pókember: Idegenben fináléjában, mielőtt visszatért volna, hogy pokollá tegye Pókember életét. Erre végül nem került sor és úgy tűnik, hogy az illúzió mestere tényleg meghalt a filmben, miután Peter legyőzte Londonban.

Nemrég a storyboardok megerősítették egy másik karakter visszatérését. A készítők a korai tervekben visszahozták volna Keselyűt is, a most bemutatott tervrajzok pedig azt fedték fel, hogy Mysterio volt felelős May néni haláláért a Zöld Manó helyett. “Ez a verzió egy metróvonal alatt történt Peter iskolája mellett” – magyarázza Phil Langone koncepcióművész az alábbi posztokban. A bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy J.J. Jameson egy utcai riportert játszott volna ebben a verzióban, Pókembert pedig úgy képzelték el, mint az egyik legerősebb szuperhőst.

A bejegyzésből nem derült ki, hogy mennyire vették komolyan ezt a verziót, de az eddigi tervek alapján úgy tűnik, hogy a Pókember: Nincs hazaút forgatókönyve rengeteg változtatáson ment keresztül, mire a film látható volt a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.