Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese, posztere és néhány jelenetképe

Bemutatkozott a Marvel Moziverzum első ázsiai szuperhőse.

Nem sokkal korábban a Marvel Studios lerántotta a leplet az ázsiai szuperhősről, Shang-Chiről. Még az ütős előzetes előtt kaptunk egy posztert, ami megmutatta, hogyan kell elképzelni az új szuperhőst, majd az Entertainment Weekly jóvoltából több kép is kikerült a filmből, végezetül pedig befutott hozzá a nagy előzetes is.

A stúdió egy születésnapi ajándékkal lepte meg Simu Liu-t, aki a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film főszereplőjét kelti majd életre ősszel a mozikban. A roppant látványosra sikerült előzetesben Liu-t a kung-fu mestereként mutatkozik be, aki kénytelen szembesülni a múlttal, pedig már azt hitte, hogy maga mögött hagyta, mielőtt belekeveredett volna a Tíz Gyűrű szervezetbe.

Előbb Liu osztott meg egy képet Twitteren karakteréről. Most először mutatták meg Shang-Chi szerelését, ami jól láthatóan hű maradt a képregényekhez. A jellegzetes piros-fekete ruhát viseli majd a főhős. A főhős már felkészült, ökölbe szorított kézzel várja a találkozást Tony Leung legendás karakterével, Wenwu nevezetű főgonosszal, aki egyben a Tíz Gyűrű terroristacsoport vezetője is.

A többi képen pedig a film további szereplőit láthatjuk, Awkwafina Katy karakterét, aki Shang-Chi barátját, Michelle Yeoh, mint Jiang Nan, Fala Chen Jiang Li szerepében, Meng’er Zhang Xialing-ként, Florian Munteanu Razor Fist-ként, valamint Jon Jon szerepében Ronny Chieng.

Az egyik képen azt láthatjuk, ahogy a címszereplő évekkel korábban edzett, hogy képzett bérgyilkos váljék belőle. És most eljött az idő, hogy saját útját válassza, s képzett harcosként fellépjen a bűnözők ellen. Liu korábban úgy fogalmazott, hogy karaktere most először kerül reflektorfénybe, követve ezzel más képregényhősök példáját.

Shang-Chi háttértörténetét még soha nem mesélték el. Annyi különböző verziót ismerünk Batman eredettörténetéről, ahogy a szüleit meggyilkolják, amikor nagyon fiatal volt. Ismerjük Peter Parkert, akit megharapott egy radioaktív pók, és elvesztette nagybácsiját. A világ nagy részén Shang-Shi története nagyon ismeretlen, így nagy szabadság és kreativitás mellett készítettük, ahogy azt akartuk.Simu Liu

Kétségtelen, hogy Shang-Chi háttértörténetéből többet megtudunk apjával folytatott bonyolult kapcsolatáról, aki az idő alatt több néven is ismertté vált, de talán a legismertebb neve a Mandarin. Ő a Marvel képregények egyik legismertebb főgonosza. Ezzel kapcsolatban korábban a film producere, Jonathan Schwartz megígérte, hogy a film részletesebben és több nézőpontból is bemutatja majd ezt a bizonyos karaktert. Tony Leung kelti életre majd ezt a bizonyos karaktert.

A filmet a tervezettel ellentétben hónapokkal el kellett tolni a koronavírus-járvány miatt, de idén ősszel végre megismerhetjük ezt a titokzatos karaktert is. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját szeptember 3-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
3
Shares
Previous Article
Gorr

Christian Bale kopaszra nyírt fejjel készül Gorr The God Butcher szerepére a Thor: Love and Thunderben

Next Article
Joe Manganiello

A Marvel megkereste egy szereppel Joe Manganiellót, de ő egy tartalmasabb szerepre vágyott

Related Posts