Főoldal Előzetesek Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese, posztere és néhány jelenetképe
ElőzetesekBREAKING

Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese, posztere és néhány jelenetképe

Bemutatkozott a Marvel Moziverzum első ázsiai szuperhőse.

609

Nem sokkal korábban a Marvel Studios lerántotta a leplet az ázsiai szuperhősről, Shang-Chiről. Még az ütős előzetes előtt kaptunk egy posztert, ami megmutatta, hogyan kell elképzelni az új szuperhőst, majd az Entertainment Weekly jóvoltából több kép is kikerült a filmből, végezetül pedig befutott hozzá a nagy előzetes is.

A stúdió egy születésnapi ajándékkal lepte meg Simu Liu-t, aki a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film főszereplőjét kelti majd életre ősszel a mozikban. A roppant látványosra sikerült előzetesben Liu-t a kung-fu mestereként mutatkozik be, aki kénytelen szembesülni a múlttal, pedig már azt hitte, hogy maga mögött hagyta, mielőtt belekeveredett volna a Tíz Gyűrű szervezetbe.

Előbb Liu osztott meg egy képet Twitteren karakteréről. Most először mutatták meg Shang-Chi szerelését, ami jól láthatóan hű maradt a képregényekhez. A jellegzetes piros-fekete ruhát viseli majd a főhős. A főhős már felkészült, ökölbe szorított kézzel várja a találkozást Tony Leung legendás karakterével, Wenwu nevezetű főgonosszal, aki egyben a Tíz Gyűrű terroristacsoport vezetője is.

A többi képen pedig a film további szereplőit láthatjuk, Awkwafina Katy karakterét, aki Shang-Chi barátját, Michelle Yeoh, mint Jiang Nan, Fala Chen Jiang Li szerepében, Meng’er Zhang Xialing-ként, Florian Munteanu Razor Fist-ként, valamint Jon Jon szerepében Ronny Chieng.

Az egyik képen azt láthatjuk, ahogy a címszereplő évekkel korábban edzett, hogy képzett bérgyilkos váljék belőle. És most eljött az idő, hogy saját útját válassza, s képzett harcosként fellépjen a bűnözők ellen. Liu korábban úgy fogalmazott, hogy karaktere most először kerül reflektorfénybe, követve ezzel más képregényhősök példáját.

Shang-Chi háttértörténetét még soha nem mesélték el. Annyi különböző verziót ismerünk Batman eredettörténetéről, ahogy a szüleit meggyilkolják, amikor nagyon fiatal volt. Ismerjük Peter Parkert, akit megharapott egy radioaktív pók, és elvesztette nagybácsiját. A világ nagy részén Shang-Shi története nagyon ismeretlen, így nagy szabadság és kreativitás mellett készítettük, ahogy azt akartuk.

Simu Liu

Kétségtelen, hogy Shang-Chi háttértörténetéből többet megtudunk apjával folytatott bonyolult kapcsolatáról, aki az idő alatt több néven is ismertté vált, de talán a legismertebb neve a Mandarin. Ő a Marvel képregények egyik legismertebb főgonosza. Ezzel kapcsolatban korábban a film producere, Jonathan Schwartz megígérte, hogy a film részletesebben és több nézőpontból is bemutatja majd ezt a bizonyos karaktert. Tony Leung kelti életre majd ezt a bizonyos karaktert.

A filmet a tervezettel ellentétben hónapokkal el kellett tolni a koronavírus-járvány miatt, de idén ősszel végre megismerhetjük ezt a titokzatos karaktert is. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját szeptember 3-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.