Pókember: Idegenben

Állítólag a Pókember: Nincs hazaút főgonosza is egy nagy visszatérő karakter lesz

Pletykák szerint Rhino és a Gyík is feltűnik.

Őszintén szólva ember legyen a talpán, aki még bírja követni ezeket a pletykákat, és el tudja dönteni, mi lehet igaz és mi túlzás belőlük. A Pókember: Nincs hazaút című filmmel kapcsolatban több érdekes dologról is olvashattunk már. Elektró és Doctor Octopus is visszatér a korábbi filmekből, de pletykák szerint Willem Dafoe által megformált Zöld Manó is szerepet kap, sőt, létrejön a Baljós Hatos formáció is, amire olyan sokat készült a Sony Pictures.

Nem túlzás azt állítani, hogy gyakorlatilag az eddig elkészült Pókember-film valamennyi szereplője visszatér a folytatásban. Tom Holland még arra is utalt, hogy ez lesz az egyik legambiciózusabb szóló szuperhősfilm, ami valaha készült. Azt már tudjuk, hogy a Nincs hazaút valamilyen formában megnyitja a multiverzum kapuját, így Alfred Molina által játszott Dr. Octopus és Jamie Foxx Elektrója biztosan visszatér. Meglepő módon a két nemezisről egyszer sem úgy beszéltek, mint a film főellenségéről, de egy korábbi szinopszis szivárogtatásban már olvasni lehetett arról, hogy talán a Zöld Manó lehet majd az antagonisták vezetője.

Ez az elmélet nagyobb filmet kapott azután, hogy csütörtökön a Collider munkatársa, Jeff Sneider podcastjában arról beszélt, hogy a Zöld Manó lesz a Pókember főellensége. Sneider azt is megjegyezte, hogy Norman Osborn egyesítené a Baljós Hatos formációt Rhinóval, a Gyíkkal és a Homokemberrel. Egyelőre nem tudni, hogy ezeket a szerepeket a korábbi filmekben látott színészek töltik-e be, vagy szereplőválogatásra került sort. A Pókember: Nincs hazaút alcíme nemcsak a főhősre utalhat, akinek személyazonosságát felfedték a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében, mert a címet akár úgy is lehet értelmezni, hogy a gonosztevők nem találnak haza saját univerzumukba.

Ezek csak elmélkedések, hivatalosan a Marvel Studios és a Sony Pictures nem kommentálta ezeket a híreket, ám tegnap Emma Stone cáfolta azt a pletykát, miszerint Gwen Stacy szerepében visszatérne a folytatásban. Ezt korábban Andrew Garfield is eljátszotta, de ő később már javította magát, hogy soha nem lehet tudni.

A Pókember: Nincs hazaút amerikai bemutatójára december 17-én lesz, és várhatóan a magyar bemutató egy nappal megelőzi majd, azaz mi már december 16-án jegyet válthatunk a barátságos és közkedvelt Pókember kalandjára.

Total
1
Shares
Previous Article
Emma Stone A csodálatos Pókember

Emma Stone reagált a pletykákra, hogy Gwen Stacy szerepében visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben

Next Article
Hang nélkül 2.

Emily Blunt elmondása szerint a Hang nélkül 2. egy trilógia második állomása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!