Főoldal Filmek Kiszivárgott volna a Spider-Man: No Way Home rövid sztorileírása?
Filmek

Kiszivárgott volna a Spider-Man: No Way Home rövid sztorileírása?

Ha ennek a fele is igaz, brutális lesz a Pókember 3.

169
Pókember: Idegenben

Természetesen hol másutt, mint a közkedvelt Reddit nevezetű fórumon jelent meg egy bejegyzés arról, hogy miről fog szólni majd a következő Pókember-film, név szerint a Spider-Man: No Way Home. Elsőre csak egy szélhámos bejegyzésének tűnhet a poszt a portálon, ha nem arról a felhasználóról lenne szó, aki pontosan jelezte A Sólyom és a Tél Katonája nagy vendégszerepét.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Az utóbbi időben előszeretettel osztanak meg cselekményeket egy-egy megjelenő alkotásról a fórumon. A tavalyi évben a megjelenés előtt megosztották például a Wonder Woman 1984 teljes sztoriját, de már a The Suicide Squad története is olvasható, szóval miért ne lenne hiteles a No Way Home történetével kapcsolatos bejegyzés most? Csínján kell kezelni ezeket a szivárogtatásokat, szép angolosan fogalmazva egy csipet sóval fűszerezzük meg ezeket a híreket. De ahogy már a bevezetőben is említettük, attól a felhasználótól (SpideyForever245) származik az információ, aki néhány napja pontos képet adott egy másik Marvel alkotásról.

Három nappal ezelőtt megosztott egy bejegyzést, ami a felhasználó bevallása szerint a No Way Home stáb egyik tagjától származik. A mai világban bárki mondhatja azt, hogy közvetlen a forgatáson résztvevőktől kapott fülest, de talán bizalmat szavazhatunk a névtelen felhasználónak, miután A Sólyom és a Tél Katonája 5. epizód bemutatója előtt leplezte le Julia Louis-Dreyfus szerepét és karakterét. Talán megér egy misét.

  • Egy kis időkihagyás van, Peter Parker a bíróságon ül, sok minden történik, amikor megpróbálja bizonyítani ártatlanságát.
  • A multiverzum „meghasad”, és gonosztevők jelennek meg más világokból.
  • Doctor Strange megpróbálja elfogni és egy speciális börtönbe vetni őket, de a gazemberek valahogy megszöknek, mert Peter valami varázslattal próbálta tisztára mosni nevét, amivel megtörte Strange varázslatát, így most neki kell elfognia ezeket a gonosz karaktereket.
  • Tobey Maguire és Andrew Garfield karakterei a harmadik felvonásban kapnak szerepet.
  • Néhány közös jelenetre kerül sor Maguire és Garfield és Tom Holland karakterei között.
  • A végső felvonásban a Szabadság-szobor is megjelenik, ami most úgy néz ki, mint egy nagy Amerika Kapitány a pajzsával. Holland, Maguire és Garfield is megjelenik ebben. Az összes főgonosz ott van, akik Stark ARC-reaktoráért harcolnak.
  • A Zöld kobold (Willem Dafoe) kivételével minden gonoszt börtönbe zárnak. A Kobold megöl valakit… Nem biztos benne, hogy kit, de Tom Holland siratja, és egy ponton annyira elveszti az uralmat maga fölött, hogy megpróbálja megölni a Koboldot, és majdnem sikerrel is jár.
  • A film azzal végződik, hogy Peter leérettségizik… és úgy tűnik, hogy a végére még mindenki úgy gondolja, hogy ő a Pókember.

Nem teljes a sztori, vannak benne hiányosságok, de figyelembe véve az elmúlt hónapok pletykáit és szivárogtatásait, összességében elmondható, hogy igaz lehet a beszámoló. Ahogy azt sem zárhatjuk ki, hogy csak a bolondját járatják a rajongókkal, s nincs igazság a lejjebb leírt történetben. Az viszont már biztosra vehető, hogy Doctor Octopus visszatér, miután éjjel Alfred Molina megerősítette. Sőt, tavaly nyáron Jamie Foxx is bejelentette, hogy Elektró szerepében visszatér A csodálatos Pókember 2. után, szóval a Marvel Moziverzum egyik legnagyobb bulijának ígérkezik a trilógia befejezése.

December 16-án minden kiderül, ugyanis akkor mutatják be a Spider-Man: No Way Home című alkotást a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.