Főoldal Filmek Andrew Garfield már azt mondja, hogy „soha ne mondd, hogy soha” a Pókember: Nincs hazaút pletykáira
Filmek

Andrew Garfield már azt mondja, hogy „soha ne mondd, hogy soha” a Pókember: Nincs hazaút pletykáira

Még mindig bevesszük, hogy nem tér vissza?

329
A csodálatos Pókember

Két napja még arról írtunk, hogy Andrew Garfield határozottan tagadta azokat a pletykákat, miszerint a Tom Holland főszereplésével készült Pókember: Nincs hazaút című filmben visszatér Peter Parkerként. Ezeket a pletykákat Holland is cáfolta már, a baj csak az, hogy a bizonyítékok éppen az ellenkezőjéről árulkodnak.

A Pókember: Nincs hazaút forgatása már véget ért, de a Marvel Studios és a Sony Pictures továbbra is hallgat a folytatásról. És különösebben a pletykákat sem szerették volna kommentálni, bár a Sony tavaly egészen fura közleményt adott ki Garfield és Tobey Maguire visszatérésére. Garfield jelenleg a Mainstream sajtókörútján válaszol az újságírók kérdéseire, és természetesen másról sem kérdezik, hogy látjuk-e Pókemberként a jövőben.

Kedden azt állította, hogy ezzel kapcsolatban soha nem kapott hívást, és a rajongók mindenféléről beszélnek, de egyelőre őt nem keresték meg ezzel a lehetőséggel. Ehhez képest most az Access kérdéseire már teljesen más állásponton volt.

Hallottam az összes pletykát, és hogy őszinte legyek, szerintem ez egy nagyon klassz ötlet. De mint egy rajongó, mint egy igaz rajongó, ez egy nagyon király ötlet. De igen, ahogy már korábban is mondtam, ez nem olyasmi, ami… Utálom, ha rám hárul a felelősség, amivel csalódást okozom az embereknek. De továbbra sem kérdeztek meg erről, vagy valami. De tudod, soha ne mondd, hogy soha.

Andrew Garfield

Pókember: Nincs hazaút amerikai bemutatója december 17-én lesz, hivatalosan még nem kapott magyar premiert a film, de várhatóan egy nappal korábban, már december 16-án jegyet válthatunk a kalandra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...