A csodálatos Pókember

Andrew Garfield őrültségnek nevezte a Pókember: Nincs hazaút pletykáit, hogy Peter Parkerként visszatér

Végre az egyik érintett is megszólalt az ügyben.

Lassan egy éve olvashatunk olyan pletykákat, hogy a következő Pókember-filmben nem egy, hanem három Peter Parkerrel találkozunk. Tavaly nyár végén kiderült, hogy Elektró szerepében visszatér Jamie Foxx, majd később megerősítést kapott, hogy a Sam Raimi-féle Pókember-trilógiából Doctor Octopus is visszatér Alfred Molina alakításában. De mi a helyzet a korábbi két Pókemberrel?

A mai napon kiderült, hogy a hazai mozikban a Pókember: Nincs hazaút címen fogják bemutatni a filmet, amiben Tom Holland oldalán pletykák szerint Andrew Garfield és Tobey Maguire is feltűnik. Kevésbé megbízható forrásokból értesültünk arról, és még néhány bizonyítékot is láttunk, de beszédes lehet, hogy egyik neves hollywoodi szaklap sem erősítette meg a pletykákat. A bizonyítékok között egy atlantai ételfutár beszámolója, néhány forgatási ajándék a stábtagoknak és Garfield kaszkadőre által megosztott fénykép, amit éppen Holland kaszkadőrével közösen sikerült megosztani. Talán több, mint pletyka, de hivatalos megerősítés továbbra sincs. Sőt, Tom Holland is több alkalommal cáfolta ezeket a híreket.

A Happy Sad Confused című podcast házigazdája, Josh Horowitz készített interjút Garfielddel, és természetesen a visszatérésről kezdett kérdezősködni, amikor a színész hamar félbeszakította, s cáfolt minden korábbi pletykát.

Nincs mit tönkretenni, tesó! Nincs mit elrontani. Haver, ez kibasz*tt vicces. Van ez a Twitter-fiókom, és látom, hogy milyen gyakran van Pókember a népszerű dolgok között, és az emberek kiakadnak egy dolog miatt. Bárcsak mindenkivel tudnék beszélni, és csak annyit mondanék, hogy ’azt tanácsolom, nyugodjatok meg.’Andrew Garfield

Majd arról beszélt, hogy az emberek szerint tagadnia kellett a szerepet, hogy ő is részt vesz a filmben, de senki sem hitt neki. Garfield hozzátette, hogy más nevében nem tud beszélni, a saját nevében tudja ezt mondani. Lehet, hogy valami nagy dologra készülnek, aminek részese Maguire, de őt nem keresték telefonon.

Horowitz csak nem tudott betelni a válasszal, szeretett volna egy megerősítést kapni, hogy igen vagy nem. Erre csak annyit felelt Garfield, hogy éppen az előbbi gondolatmenetben fejtette ki, hogy nem kapott telefont, és ha valóban szerepelne a filmben, akkor mostanra már megkeresték volna ezzel. Ugyanakkor megjegyezte, hogy nem szeretne lelőni semmit. Talán majd kap egy hívást, miután ennyi rajongó szeretné viszont látni Pókemberként, s kitalálnak valamit erre.

A Pókember: Nincs hazaút amerikai bemutatója december 17-én lesz, hivatalosan még nem kapott magyar premiert a film, de várhatóan egy nappal korábban, már december 16-án jegyet válthatunk a kalandra.

Pókember
Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars

A Disney megcsinálta, működő, igazi fénykardot mutatott

Next Article

Lehet hinni az Activision közleményének?

Related Posts