Close


Közelgő események

Filmek

Emma Stone reagált a pletykákra, hogy Gwen Stacy szerepében visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben

Sok pletykát olvashattunk már erről a visszatérésről is.

Emma Stone reagált a pletykákra, hogy Gwen Stacy szerepében visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben
  • PublishedMay 29, 2021

Több pletykát olvashattunk már a Pókember: Nincs hazaút karaktereiről, mint együttesen bármelyik másik szuperhősfilmről. A lavinát még Jamie Foxx indította be tavaly ősszel, amikor megerősítette, hogy Elektró visszatér. Majd olyan színészek visszatéréséről is beszélni kezdtek, mint Tobey Maguire, Andrew Garfield és Willem Dafoe, de arról is hallani lehetett, hogy Emma Stone is feltűnik a Marvel Studios várva-várt alkotásában Gwen Stacy szerepében.

A Szörnyella sztárja A csodálatos Pókember filmekben játszotta Peter Parker szerelmét, akit a folytatásban megölt a Zöld Manó, ám pletykák szerint A csodálatos Pókember 3. részében feltámadt volna. Az interjú során az MTV News megkérdezte a pletykákkal kapcsolatban, azonban Stone tagadta, hogy bármi köze lenne a Pókember: Nincs hazaúthoz.

Hallottam ezeket a pletykákat. Nem tudom, hogy szabad-e bármit tennem, de nem vagyok érintett benne. Nem tudom, hogy mit kellene válaszolnom erre egy öreg diákként.

Emma Stone

Mikor elkezdték a forgatást, Stone már terhes volt első gyerekével, ami megnehezítette volna a munkát. Arra is nehéz választ találni, hogy milyen szerepet kapott volna a történetben, különösen abban a tekintetben, hogy Gwen meghalt. Ennek ellenére remek élményei fűződnek a hálószövő film forgatásához.

Csodálatos élményekben volt részem a forgatáson, még akkor is, ha kihívást jelentettek. De szerettem Marc [Webb] rendezővel dolgozni, és a munkát a teljes csapattal. Igazán különleges élmény volt számomra. A történelem során volt néhány csodálatos Pókember.

Szóval úgy tűnik, hogy az ajtó bezárult Stone előtt, ugyanakkor rengeteg meglepetés vár ránk ebben a titokzatos kalandban, egyszóval bármi megtörténhet a multiverzumban. A filmet az amerikai mozikban december 17-én fogják bemutatni.

A csodálatos Pókember 2.
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.