x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

A Venom 2. – Vérontó első előzetese végre bemutatta nekünk Vérontót

Elszabadul a pokol az első előzetesben.

  • PublishedMay 10, 2021

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures tanult a korábbi hibájából, amikor a Venom első előzetesében titkolták a kíváncsi szemek elől a szimbiotát. Ezúttal ugyanis nem titkolták a főszereplőket, rögtön az elején felfedték nekünk Woody Harrelson által megformált Cletus Kasady karakterét, azaz Vérontót.

Nemcsak a kritikusok, de a legtöbb rajongó is elutasítóan fogadta az első Venom-filmet a humoráért, bár ez csöppet sem látszott a bevételen, hiszen a stúdió egyik legtöbb bevételét hozta a film, ez pedig egyenes utat jelentett a folytatáshoz. Az első rész végén már belengették a második rész főgonoszát, akit Woody Harrelson játszik ezúttal.

Hetek óta várunk már az előzetesre, míg végül néhány perccel korábban bemutatták a Sony Pictures Universe of Marvel Characters következő fejezetének első kedvcsinálóját. A videóban Eddie Brock (Tom Hardy) és Venom harmóniájának lehetünk szemtanúi, teljesen megbarátkoztak egymás társaságával, és a jelek szerint a folytatás még több vicces pillanatot tartalmaz. De ez gyorsan szertefoszlik, amikor Vérontó színre lép, és elszabadul a pokol.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

A filmet eredetileg 2020 októberében mutatták volna be a mozikban, azonban a pandémia csakúgy mint másnál, itt is keresztbe tett. A stúdió előbb 2021 tavaszára, majd nyárra, legutóbb pedig már őszre halasztotta a filmet, de úgy tűnik, hogy nem fogják tovább húzni, szeptember végén tényleg bemutatkozik Venom mellett Vérontó is.

A Venom 2. – Vérontó című filmre szeptember 24-én válthatunk jegyet.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.