Doctor Strange

A Doctor Strange koncepciós rajzokat lapozva Dormammu egészen más külsőt kapott volna

Eddig nem látott koncepciós terveket osztottak meg a Doctor Strange-film tervezési folyamatáról, köztük Dormammu, Mordo és az Ősmágus is szerepel.

Eddig nem látott koncepciós terveket osztottak meg a Doctor Strange-film tervezési folyamatáról, köztük Dormammu, Mordo és az Ősmágus is szerepel.

Folytatjuk a már megkezdett sorozatunkat, melyben olyan koncepciós terveket osztunk meg, amiket eddig nem láthattak a rajongók. Az elmúlt néhány hétben láttunk terveket Taika Waititi rendező Thor: Ragnarök alkotásáról, a Pókember: Hazatérésről, melyben még a Bosszúállók is feltűntek volna, de nem hiányozhat a sorból a Végtelen háború és a Végjáték sem, most pedig a Marvel Moziverzum leglátványosabb darabja, a Doctor Strange állt be a sorba.

A Doctor Strange bemutatása óta tudjuk, hogy létezik a Sötét Dimenzió, és akkor a multiverzum fogalma is megállja helyét. És mindez mit jelent a Föld legnagyobb hőseire nézve? Nos, új izgalmak, ellenfelek elé állítja szeretett hőseinket, de még mielőtt felfedeznénk az új világokat, ideje visszatekinteni a múltra.

Néhány egészen varázslatos koncepció került felszínre, alternatív karakterterveket tartalmaz a film szereplőiről, köztük Doctor Stephen Strange, Mordo, és az Ősimágus korai megjelenéséről. De kulcsfontosságú jelenetekről is látunk terveket, amikből jó néhány nem kapott helyet a filmben.

Hírek szerint a Titkos tanok mesterével legközelebb a WandaVision-sorozatban találkozhatnak a rajongók, de annál sokkal biztosabb, hogy 2021 nyarán érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában címre hallgató folytatásban, ahol Skarlát boszorkány mellett meglepetés szereplőkre is számíthatunk.

Total
14
Shares
Previous Article

Todd Philips szívesen látna egy, a Joker világában játszódó Batman-filmet

Next Article

Unreal Engine-t használ majd a S.T.A.L.K.E.R. 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!