Wide Screen
Image default
Filmek

A Doctor Strange koncepciós rajzokat lapozva Dormammu egészen más külsőt kapott volna

Eddig nem látott koncepciós terveket osztottak meg a Doctor Strange-film tervezési folyamatáról, köztük Dormammu, Mordo és az Ősmágus is szerepel.

Folytatjuk a már megkezdett sorozatunkat, melyben olyan koncepciós terveket osztunk meg, amiket eddig nem láthattak a rajongók. Az elmúlt néhány hétben láttunk terveket Taika Waititi rendező Thor: Ragnarök alkotásáról, a Pókember: Hazatérésről, melyben még a Bosszúállók is feltűntek volna, de nem hiányozhat a sorból a Végtelen háború és a Végjáték sem, most pedig a Marvel Moziverzum leglátványosabb darabja, a Doctor Strange állt be a sorba.

A Doctor Strange bemutatása óta tudjuk, hogy létezik a Sötét Dimenzió, és akkor a multiverzum fogalma is megállja helyét. És mindez mit jelent a Föld legnagyobb hőseire nézve? Nos, új izgalmak, ellenfelek elé állítja szeretett hőseinket, de még mielőtt felfedeznénk az új világokat, ideje visszatekinteni a múltra.

Néhány egészen varázslatos koncepció került felszínre, alternatív karakterterveket tartalmaz a film szereplőiről, köztük Doctor Stephen Strange, Mordo, és az Ősimágus korai megjelenéséről. De kulcsfontosságú jelenetekről is látunk terveket, amikből jó néhány nem kapott helyet a filmben.

Hírek szerint a Titkos tanok mesterével legközelebb a WandaVision-sorozatban találkozhatnak a rajongók, de annál sokkal biztosabb, hogy 2021 nyarán érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában címre hallgató folytatásban, ahol Skarlát boszorkány mellett meglepetés szereplőkre is számíthatunk.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon