Wide Screen
Image default
Filmek

A Végjáték legújabb koncepciós tervein Thanos sokkal félelmetesebb megjelenést kapott

Az elmúlt időben több koncepciós tervet is láttunk Thanosról, ahogy kinézhetett volna a Bosszúállók: Végjátékban.

Az elmúlt időben több koncepciós tervet is láttunk Thanosról, ahogy kinézhetett volna a Bosszúállók: Végjátékban.

Lassan egy éve lesz már, hogy bemutatták a Marvel Moziverzum grandiózus fináléját, a Bosszúállók: Végjátékot, de még mindig kapunk koncepciós rajzokat a film főszereplőiről. Az elmúlt néhány hétben több tervet is bemutattak Thanosról, köztük az egészen csecsemőtől, a tinédzseren át, a felnőtt Őrült Titánig, de már Thanos sisakjáról is több tervet mutattak.

Jared S. Marantz koncepcióművész a közelmúltban erőszeretettel osztotta meg a Marvel Studios terveit a rajongókkal. Josh Brolin karakterét a tervezőasztalon inkább képregények-beli másáról mintázták, sokkal sötétebb színeket használtak volna a jelmez elkészítésére (a lila nagyobb hangsúlyt kapott volna), ahogy az első Bosszúállók és A galaxis őrzői filmekben láttuk.

Jelenállás szerint Josh Brolin egy időre szakított a Marvellel, hiszen a Végjátékban a Föld legnagyobb hősei megfékezték az Őrült Titánt, bár épp az Ősmágus tett utalást rá, hogy valójában Thanos nem halt meg a filmben, hiszen csak a halál a végső állomás, a csettintés nem az, azt bármikor visszafordíthatjuk, vagyis ez még a visszatérését is lehetővé teszi majd, de egy időre biztosan nélkülöznünk kell Thanost. Akárcsak a Bosszúállókat, mert a Marvel Moziverzum 4. fázisában biztosan nem készül film róluk, de a jelenleg ismert formációt együtt már soha nem fogjuk látni. Kevin Feige elárulta, hogy már dolgoznak a Végjátékhoz hasonló nagy finálén, de hogy kik lesznek a főszereplői, egyelőre homály fedi.

Thanos

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat