Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték törölt jelenete megerősítette volna azt a rajongói teóriát, miszerint Thanos életben van?

Egy kiadott Bosszúállók: Végjáték törölt jelenet azt a népszerű rajongói teóriát erősítheti, miszerint Thanos életben maradt.

A hét elején elstartolt a Disney+ streamingszolgáltató, amit a Marvel Studios sem hagyott szó nélkül, ugyanis számos törölt jelenetet bemutatott már a decemberben érkező The Infinity Saga gyűjtői kiadásból. Pár napja láttuk Robert Downey Jr. és Katherine Langford közös jelenetét, melyben Langford Tony lányát játszotta a jövőből, de tegnap arról is láttunk tervet, hogy Marvel Kapitány már a Bosszúállók: Ultron korában bejelentkezett volna.

A ScreenRant írja, hogy újabb törölt jelenetet mutattak be, melyben Hulk és az Ősmágus beszélget. Az alternatív beszélgetés meglehetősen hasonlít a filmben hallott részre, az Ősmágus ebben szintén azt magyarázza Hulknak, hogy milyen veszélyt jelent a Végtelen Kövek elmozdítása, hiszen így alternatív idősíkok jönnek létre. A szóban forgó jelenetben azonban az Ősmágus sokkal jobban ismeri a jövőt, ami rácáfolt a Doctor Strange eseményére, hiszen az Időkővel képes volt megismerni a halálán túli jövőt is. Vagyis meg tudja mondani, mi fog történni a csettintés után, ez pedig újabb vitához vezethet.

Hulk Ősmágus

Az Ősmágus elmondása szerint a csettintés valójában senkivel sem végez. Azt tanácsolja Hulknak, hogy fontos különbség van valakinek a meggyilkolása és aközött, amit Thanos tett. A halál a végső állomás, a csettintés nem az, és a feltámadás még a Végtelen Kövek erejével sem lehetséges, ellenben a csettintés visszavonható, ami megmagyarázza azt is, hogy hogyan tudták visszahozni a Végtelen háborúban elporladt áldozatokat, miközben Fekete Özvegyet nem sikerült feltámasztani, hiszen ő halállal fizetett a Lélekkőért. Bármennyi is furcsa, de a Marvel most először magyarázta el pontosan, hogyan is működött a csettintés, és hogy milyen következményekkel jár ez a Marvel Moziverzumra nézve? Nos, az Ősmágus látszólag megerősített egy erős rajongói teóriát, hogy Thanos életben van.

Mind a Végtelen háború, mind pedig a Végjáték csettintéssel végződött. Az egyikben Thanos megfelezte az univerzumot, a másikban Vasember porlasztotta el Thanost regimentjével együtt. Amennyiben az első csettintésből mindenkit vissza tudtak hozni, akkor miért ne élhette volna túl Thanos is?  

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat