Marvel Kapitány

A Bosszúállók: Ultron kora törölt jelenetében beugrott Marvel Kapitány

Brie Larson által megformált Marvel Kapitánnyal már a Bosszúállók: Ultron korában találkoztunk volna egy törölt jelenet szerint.

Brie Larson által megformált Marvel Kapitánnyal már a Bosszúállók: Ultron korában találkoztunk volna egy törölt jelenet szerint.

Marvel Kapitányt csak év elején ismertük meg a Marvel Moziverzumban, majd tavasszal Bosszúállóvá koronázták, most azonban a The Infinity Saga gyűjtői kiadás egyik törölt jelenetéből megtudtuk, hogy a karakter akár előbb is csatlakozhatott volna a Bosszúállókhoz. Joss Whedon egy alternatív befejezést is fogatott az Ultron korához, melyben Carol Danvers egy cameo-jelentre feltűnt volna a filmben, igaz akkor még nem dőlt el, hogy ki játssza majd a Marvel legerősebb karakterét.

Whedon ambiciózus történettel szerette volna folytatni az első Bosszúállók-filmet, hiszen már a forgatás idején hallani lehetett olyan pletykákat, hogy színésznőt keresnek Marvel Kapitány szerepére, de még arról is olvashattunk, hogy az Ultron kora legvégén Ms. Marvel és más szuperhősök is csatlakoztak volna a csapathoz, hiszen Thor, Vasember, Hulk és Sólyomszem távozása után Fekete Özvegy és Amerika Kapitány egy új csapat felállításán dolgozott.

Ezzel kapcsolatban a Marvel Studios sokáig kerülte a témát, most azonban a The Infinity Saga kiadásban megmutatták azt az alternatív befejezést, ahol Skarlát boszorkány helyett Marvel Kapitány ugrott volna be.

Carol Danvers bemutatása Whedon ötlete volt, aki ezzel a meglepetéssel szerette volna zárni a filmet, ám végül a vágószoba padlóján landolt a jelenet. Kevin Feige ugyanis nem lelkesedett az ötletért, elmondása szerint hibát követtek volna el, ha egy pár másodperces jelenettel mutatták volna be az egyik legerősebb karakterüket. Már akkor úgy érezték, hogy Marvel Kapitány saját filmet érdemel, még ha az ellent is mond a korábban látottaktól, hiszen addig az új karaktereket mindig vendégszereplőként vezették fel – ahogy tették Pókemberrel, Fekete Párduccal, de persze kivételek is akadtak.

Marvel Kapitány
Total
1
Shares
Previous Article
Vasember

Jeff Goldblum megerősítette volna, hogy Robert Downey Jr. még nem végzett a Marvellel?

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora eredeti írópárosa mégis kreditet kap a stáblistán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!