Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Ultron kora törölt jelenetében beugrott Marvel Kapitány

Brie Larson által megformált Marvel Kapitánnyal már a Bosszúállók: Ultron korában találkoztunk volna egy törölt jelenet szerint.

Brie Larson által megformált Marvel Kapitánnyal már a Bosszúállók: Ultron korában találkoztunk volna egy törölt jelenet szerint.

Marvel Kapitányt csak év elején ismertük meg a Marvel Moziverzumban, majd tavasszal Bosszúállóvá koronázták, most azonban a The Infinity Saga gyűjtői kiadás egyik törölt jelenetéből megtudtuk, hogy a karakter akár előbb is csatlakozhatott volna a Bosszúállókhoz. Joss Whedon egy alternatív befejezést is fogatott az Ultron korához, melyben Carol Danvers egy cameo-jelentre feltűnt volna a filmben, igaz akkor még nem dőlt el, hogy ki játssza majd a Marvel legerősebb karakterét.

Whedon ambiciózus történettel szerette volna folytatni az első Bosszúállók-filmet, hiszen már a forgatás idején hallani lehetett olyan pletykákat, hogy színésznőt keresnek Marvel Kapitány szerepére, de még arról is olvashattunk, hogy az Ultron kora legvégén Ms. Marvel és más szuperhősök is csatlakoztak volna a csapathoz, hiszen Thor, Vasember, Hulk és Sólyomszem távozása után Fekete Özvegy és Amerika Kapitány egy új csapat felállításán dolgozott.

Ezzel kapcsolatban a Marvel Studios sokáig kerülte a témát, most azonban a The Infinity Saga kiadásban megmutatták azt az alternatív befejezést, ahol Skarlát boszorkány helyett Marvel Kapitány ugrott volna be.

[Marvel Kapitány] szerepelt egy vázlatban. Az én megítélésem szerint balgaság lett volna úgy találkozni a karakterrel, hogy teljes jelmezben és a Bosszúállók részeként, amikor a közönség 99%-a már menne az előadásról, és olyan kérdést tennének fel, mint „Ki ez?” Nem úgy, ahogy eddig csináltuk. Ahogy a film végén bemutatjuk Skarlát boszorkányt? Ezek Marvel Kapitány felvételei voltak.
Kevin Feige

Carol Danvers bemutatása Whedon ötlete volt, aki ezzel a meglepetéssel szerette volna zárni a filmet, ám végül a vágószoba padlóján landolt a jelenet. Kevin Feige ugyanis nem lelkesedett az ötletért, elmondása szerint hibát követtek volna el, ha egy pár másodperces jelenettel mutatták volna be az egyik legerősebb karakterüket. Már akkor úgy érezték, hogy Marvel Kapitány saját filmet érdemel, még ha az ellent is mond a korábban látottaktól, hiszen addig az új karaktereket mindig vendégszereplőként vezették fel – ahogy tették Pókemberrel, Fekete Párduccal, de persze kivételek is akadtak.

Marvel Kapitány

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat