Bosszúállók: Végjáték

A Disney+ a Végjáték egyik törölt jelenetét is megmutatta, melyben Vasember és Katherine Langford találkozott

A Disney újabb mérföldkőhöz érkezett ma délután, több országban is elindította streamingszolgáltatását, ami megannyi extra tartalmat kínál a rajongóknak.

A Disney újabb mérföldkőhöz érkezett ma délután, több országban is elindította streamingszolgáltatását, ami megannyi extra tartalmat kínál a rajongóknak.

Az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában már a mai napon előfizethetnek a Disney+ streamingszolgáltatóra, ami új fejezetet nyit a messzi-messzi galaxis és a Marvel Moziverzum szerelmesei előtt. A The Mandalorian-sorozat első részét már bemutatták – és nem csalódtunk benne, azt hozta, amit vártunk Jon Favreau rendezőtől -, de egy törölt jelenetet is bemutattak a Bosszúállók: Végjátékból.

A Russo testvérek korábban elárulták, hogy több jelenet is a vágószoba asztalán landolt, miután a tesztvetítésről távozó nézők nem értették azokat, vagy éppen nem ismerték fel, kit láttak benne. Az egyik ilyen jelenet éppen Katherine Langford és Robert Downey Jr. párosáé volt. A szóban forgó részben Tony a csettintés után a túlvilágra került – mint amikor Thanos a kis Gamorával beszélt -, és itt találkozott volna lányával a jövőből, akit Langford alakított. Most ezt a részt is megmutatták a nagyérdeműnek.

De sok más érdekességre is felfigyeltek az előfizetők, köztük, hogy visszakerült a klasszikus Star Wars-trilógia elejére a 20th Century Fox fanfárja, miután a mikiegeres cég bekebelezte a stúdiót. A Star Wars IV. rész – Egy új reményben Han Solo és Greedo vitatott párbaján is csiszoltak, hogy ki sütötte el először a pisztolyt, de még a Lucasfilm is új intrót kapott, ami a franchise ikonikus szereplőit mutatja meg.

Nem telt bele sok időbe, és már a közösségi oldalakra is felkerültek az új jelenetek:

Total
18
Shares
Previous Article

Egy arasznyira a megjelenéstől a Gylt

Next Article
Loki

A Loki-sorozat producere megerősítette az időutazást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!