Katherine Langford

Ezért vágták ki Katherine Langford karakterét a Bosszúállók: Végjátékból

Anthony és Joe Russo elárulta, hogy végül miért vágták ki Katherine Langford titokzatos karakterét a Bosszúállók: Végjátékból.

Anthony és Joe Russo elárulta, hogy végül miért vágták ki Katherine Langford titokzatos karakterét a Bosszúállók: Végjátékból.

Tavaly ősszel jelentették be, hogy a 13 Reasons Why sztárja, Katherine Langford is csatlakozott az akkor már jórészt leforgatott Bosszúállók: Végjáték szereplőgárdájához. A rajongók hónapokon keresztül találgattak a titokzatos szerepről, de végül mindenki csodálkozva állt fel a Bosszúállók: Végjáték végén, ugyanis a színésznő karakterét kivágták a filmből.

A bemutató után a Russo testvérek több kérdést is megválaszolták a rajongóknak, s nem történt ez máshogy Langford titokzatos szerepe körül sem, ugyanis a Happy Sad Confused podcast-adásából megtudtuk, hogy a színésznő valójában Tony Stark és Pepper Potts lányát, Morgant alakította volna. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Joe Russo”]Egy ötlet volt, miután Tony csettintett, túlvilági útra lépett volna, mint amikor Thanos találkozott lányával. Itt ő is találkozott volna lányával, méghozzá a jövőből.[/penci_blockquote]

Joe Russo azt is elmagyarázta, hogy a törölt jelenetben azt szerették volna elérni, hogy Tony Stark tisztában legyen lánya jövőjével, hogy minden rendben vele a jövőben és megbocsátott neki:

Itt az volt a szándékunk, hogy találkozzék lányával a jövőben, lássa őt, mert lánya megbocsájtott neki, ami egyfelől egy lelki békét is jelentett volna Tonynak. Végül túlságosan soknak éreztük ezt az ötletet, és bonyolulttá is vált volna tőle a film.

Katherine Langford

Anthony Russo még hozzátette, hogy a jelenetet végül azért kellett kivágni a filmből, mert a tesztközönség nem ismerte fel az idősebb Morgant Langford szerepében, s ezáltal a mondanivalója sem jött át, érzelmileg nem érintette meg a nézőket, így végül törölték a jelenetet. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Anthony Russo”]Rájöttünk, hogy érzelmileg nem érintett meg minket Tony Stark és idősebb lánya kapcsolata, tehát érzelmileg nem hatott ránk, nem éreztük súlyát ennek az érzelmi találkozásnak.[/penci_blockquote]

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról, de összegyűjtöttük valamennyi általunk kiszúrt utalást a filmből, valamint megnéztük, hogy mely jeleneteket manipulálták az előzetesek és a marketing idejére.

Total
16
Shares
Previous Article

Végre Ps-re költözik az EA Access

Next Article

Eredetileg más címen érkezett volna a Bosszúállók: Végjáték

Related Posts