Wide Screen
Image default
Filmek

Jelenetek, amik végül nem kerültek bele a Bosszúállók: Végjátékba

Azok a trailer és TV Spot jelenetek, amik kimaradtak, vagy más formában láttuk a Bosszúállók: Végjátékban.

Azok a trailer és TV Spot jelenetek, amik kimaradtak, vagy más formában láttuk a Bosszúállók: Végjátékban.

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt elmondták, hogy az előzetesekben és a TV Spotokban találunk majd olyan felvételeket, amik végül kimaradnak a film végső vágásából, illetve az előzetesek csak a film első 20 percét tartalmazták – egy kis túlzással, később a szpotokban láttunk a végső csatából is -, így most eljött az ideje, hogy összegyűjtsük ezeket a képsorokat.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban!

Kiirtotta a felét, az összes élőlénynek

Még az első előzetesben hallottuk Fekete Özvegy tolmácsolásában, hogy Thanos kiirtotta az univerzum felét, nem kegyelmezett az élőlényeknek. Nyilvánvaló, hogy a jelenetet a marketing miatt forgatták le, merthogy kihagyták a filmből. A jelenet több mint valószínű, hogy Fekete Özvegy és Carol Danvers között zajlott, a Marvel Kapitány után, mikor Danvers találkozott a Bosszúállókkal (hiszen a Végjátékban Marvel Kapitány már csatlakozott a Bosszúállókhoz). De azt sem zárhatjuk ki, hogy Russoék a forgatások elején még több időt gondoltak Marvel Kapitány felvezetésére, így kezdetben ez a jelenet is a film része volt.

Bruce Banner gyászolja az elesetteket

A Bosszúállók elesett barátaikat gyászolják a főhadiszálláson. Az előzetesben Bruce Bannert is láttuk pár képkockán, ahogy gyászolja barátait, Scott Langet és Shurit is. Nyilvánvaló, hogy ez egy olyan jelenet volt, amit első perctől a marketingnek szántak, hiszen itt megerősítették, hogy Scott Langnek nyoma veszett A Hangya és a Darázs után, valamint, hogy Shuri az áldozatok között van.

Tony Stark „utolsó üzenete”

Bosszúállók: Végjáték

A filmben is hallhattuk, ahogy Tony Starkot a Benatar fedélzetén a Vasember sisakkal üzenetet hagy Peppernek, ugyanakkor ez mégis máshogy hangzott az előzetesekhez képest. Kisebb módosításról beszélhetünk itt, de mégis volt eltérés attól, amit a filmben láttunk.

A Bosszúállók egy kulcsfontosságú eszköze

Az egyik tévészpotban látható jelenet teljes egészében a filmben is megtalálható, csakhogy az előzetesekben kiradíroztak egy nagyon fontos eszközt, mégpedig az időutazásra használt karkötőt. Ha jobban megnézzük az előzetest, akkor a kézfejekről hiányzik a kis eszköz.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat