Russo fivérek manipulálták a Bosszúállók: Végjáték előzetesét

Anthony és Joe Russo rendezők elismerték, hogy manipulálták a Bosszúállók: Végjáték előzetesét, hogy nehezebb legyen összerakni a történetet.

Anthony és Joe Russo rendezők elismerték, hogy manipulálták a Bosszúállók: Végjáték előzetesét, hogy nehezebb legyen összerakni a történetet.

Russo fivérek a két Amerika kapitány rész és a Bosszúállók: Végtelen háború után immáron negyedik alkalommal térnek vissza közösen Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal a Marvel színeiben, de hogy milyen véget szánnak a Marvel Moziverzum harmadik fázisának, milyen drámai fordulatokat hoz a Bosszúállók: Végjáték, arra még egy picit várnunk kell.

A Marvel Studios tavaly decemberben mutatta be az első trailert a filmhez, majd a Super Bowl alatt egy tévészpottal kedveskedett a rajongóknak, míg végül múlt héten megérkezett a várva várt második és egyben utolsó trailer. Az új előzetes sok új jelenetet hozott, azonban még ezek után is nehéz megmondani, hogy a főhősök mivel találják szembe magukat a cselekményben, hogyan fogják helyrehozni a Megtizedelést, Marvel Kapitányból milyen Bosszúállót faragnak, illetve mi történik majd Thanos-szal.

A Végtelen háború bemutatója után már tudjuk, hogy olykor a rendezők szándékosan vezetik félre a rajongókat olyan jelenetekkel, amik végül nem kerülnek bele a végső vágásban. Russoék az Empire Magazine lapnak elmondták, hogy az előzetesek készítése során olyan anyagokból is dolgoznak, amik végül kimaradnak a filmből, kizárólag a trailerekhez forgattak, illetve hogy mennyire ügyesen és okosan kell felépíteni ezeket a videókat, hiszen nem szeretnék, ha ezzel bárki is közelebb kerülne a történethez.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Joe Russo”]Túl sok tartalmat fogyasztunk. Rengeteg snitt áll rendelkezésünkre, amelyek végül nem kerülnek bele a filmbe, és amiket számítógépes-effektek segítségével manipuláltunk, hogy egy olyan történetet mondjunk el, amit kifejezetten az előzetes kedvéért készítettünk, s nem pedig a filmhez.[/penci_blockquote]

Az elmúlt események fényében nem meglepő tehát, hogy Russoék ezúttal is próbálják megvezetni a rajongókat, hogy végül sokkolóbb legyen a dráma. Emlékezzünk csak vissza az Amerika kapitány: Polgárháború repteres jelenetére, amelyben először nem szerepelt Pókember, s majd csak a film bemutatója előtt lepleződött le a falmászó. A Végtelen háború második trailere megint megtévesztő volt, hiszen az egyik vakandai jelenetben Hulkot láttuk, de Hulk csak a film elején szerepelt, és még a jelenet sem került bele a filmbe. De hogy ezúttal mely jeleneteket manipuláltak a készítők, csak a premier után tudjuk meg, addig pedig maradnak a találgatások, hogy kit felejtettek le a képkockáról.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 26-án lesz.

Total
10
Shares
Previous Article

Star Wars játékon dolgozik a Disney?

Next Article

Mit tartogat számunkra a Google innovációja?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!