Bosszúállók: Végjáték

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték második előzetesében

A Marvel Studios ma hajnalban bemutatta a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetesét, mi pedig alaposan kielemeztük a képkockákat.

A Marvel Studios ma hajnalban bemutatta a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetesét, mi pedig alaposan kielemeztük a képkockákat.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire megörültünk, mikor kora hajnalban a stúdió elérhetővé tette a második és nagy valószínűséggel a Bosszúállók: Végjáték utolsó előzetesét, ami az előző filmek snittjei mellett sok új jelenetet is hozott a Marvel Moziverzum huszonkettedik alkotásából, s mindezt nagyon óvatosan, hogy egy képkockával se kerüljünk közelebb a megoldáshoz. A Föld legnagyobb hősei a végső összecsapásra készülnek, lehet ez lesz az utolsó.

Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték trailerében

Az előzetes rögtön egy visszaemlékezéssel kezd, még az első Vasember-filmből látunk egy snittet Tony Stark (Robert Downey Jr.) narrációjában. Tony épp azt meséli el, megszökött a barlangból és Vasemberré vált.

A következő képen már a Benatar fedélzetén vagyunk, a kissé megrongálódott Vasember páncél maszkját látjuk, amivel felvételt készít Tony. Ezt már az első előzetesben is láttuk.

Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) ajándékát látjuk, amit az első Vasember-filmben ajándékozott Tonynak. Tony ki szerette volna dobni az ARK-reaktort, de Miss Potts inkább ajándékot készített belőle, ami később megmentette Vasember életét is.

Pepper Pottsról bevillan egy kép, ahogy frissen eljegyzett párját, Tony Starkot siratja. Azt már tudjuk, hogy Tonyt megmentik az űrben és hazatér a Földre, de hogy kinek, vagy kiknek köszönheti ezt, csak pletykák vannak. Sokan úgy gondolják, hogy Miss Pottsnak ebben fontos szerepe lesz, itt viselheti majd a Rescue nevű páncélt is.

A Galaxis Őrzői hajóját látjuk, a Benatart, amivel Nebula és Tony Stark elmenekült a Titánról a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei után, azonban élelem és víz nélkül sodródnak napok óta a végtelen űrben, és nem sok reményük van a túlélésre – legalábbis még nem tudják, hogy hamarosan megmentik őket. Tony Stark a hajó pilótafülkéjéből tekint a sötét űrbe reménytelenül.

Flashback az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmből.

Total
1
Shares
Previous Article

Tippek hosszú hétvégére: Ingyenes a GRID 2

Next Article
James Gunn

A Disney megkegyelmezett, James Gunn mégis A galaxis őrzői vol. 3. részt rendez

Related Posts