Wide Screen
Image default
Filmek

Miss Potts ilyen menő szerkót kap a Bosszúállók: Végjátékra?

Miss Potts nem akármilyen formában térhet vissza a Bosszúállók: Végjáték várva várt folytatásban, amiről a Gwyneth Paltrow már korábban spoilerezett.

Az elmúlt hetekben több koncepciós rajz is kiszivárgott a Bosszúállók: Végjátékról, illetve idő előtt mutatták be a Hasbro akciófiguráit a főszereplőkről. Részben ezeknek a most kiszivárgott játékoknak tudható be az is, hogy a Bosszúállók valamilyen formában, de a Kvantumvilág segítségét veszik igénybe a negyedik részben, hiszen a hősök Hank Pym Kvantumvilág-ruhájához hasonló szerkóban feszítenek a legújabb játékfigurákon.

Gwyneth Paltrow színésznő korábban közösségi oldalán már megerősítette véletlenül, hogy a Bosszúállók: Végjátékban nemcsak Pepper Pottsként tér vissza, hanem magára ölti a képregényekben Rescue néven ismert páncélt. Erről a bizonyos Rescue páncélról már korábban is szivárogtak ki képek / tervek, azonban a legújabb akciófigurának köszönhetően még közelibb képet kaptunk erről a bizonyos Vasember-páncélról.

A Hasbro akciófiguráival ellentétben ez egy prototípus lehet, ezért csak félkész állapotban sikerült lencsevégre kapni őket, hiszen alapvetően hiányzik a bábu feje. Mivel prototípusról beszélünk, ezért csomagolást, dobozt sem kapott, ahol olvasható lenne a karakter neve, így hivatalosan még nem lehet kijelenteni, hogy Miss Potts páncélt ölt, de kell ennél több bizonyíték?

Paltrow korábbi Instagram-bejegyzése és a most kiszivárgott játékszer alapján úgy tűnik, hogy a ruha lila és ezüst színkombinációját a 2009-es Iron Man Armoured Adventures című animációs sorozatból merítették. Egy rajongói elmélet szerint Mordály és Miss Potts közösen indulnak Tony Stark megmentésére a világűrben, akinek már négy napja elfogyott az élelme, és másnapra a vize is elfogy. Nem kizárt, hogy abban az életmentő akcióban látjuk majd először a Rescue ruhát. Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Bosszúállók: Végjáték következő előzetesében látunk-e valamit ebből a ruhából, vagy egészen a bemutató napjáig kell várnunk, hogy kiderüljön, Miss Potts mennyire lesz kemény a Végtelen háború folytatásában.

Még több a témában...

Még a Bosszúállók 4. szereplői sem tudják a film címét

Kévés Bence Mihály

Fülöp-szigeteken egy kábelszolgáltató leadta a Bosszúállók: Végjáték kalózváltozatát a tévében

Kévés Bence Mihály

A világ most ezekről a Bosszúállók 4. koncepciós rajzokról vitázik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább