Wide Screen
Image default
Filmek

Thanos teljes páncélban tér vissza Bosszúállók: Végjátékban

A korábbi koncepciós rajz után most a Hasbro játékfigurái leplezték le a Bosszúállók: Végjáték főszereplőit, köztük Thanos új páncélját és a Kvantumvilág szerepét.

A korábbi koncepciós rajz után most a Hasbro játékfigurái leplezték le a Bosszúállók: Végjáték főszereplőit, köztük Thanos új páncélját és a Kvantumvilág szerepét.

A Disney és a Marvel Studios begyújtotta a Bosszúállók: Végjáték kampány rakétáit, hiszen a Hasbroval közösen bemutatták a folytatás főszereplőinek játékbábuit, köztük Thanost, akit a képregények után ismét teljes páncélban látunk, valamint a különleges új fegyverét, amit a már korábban kiszivárgott koncepciós rajzon is láttunk. Az Őrült Titán mellett más karakterek is kaptak játékszert, köztük Thor, Hulk, Fekete Özvegy, Mordály, Űrlord, de visszatér a Thor: Ragnarökből ismert Valkűr, Clint Barton, akire Roninként hivatkoznak a későbbiekben. Ezzel megerősítették a korábbi híreket, miszerint Sólyomszem új alteregójával tér vissza a Bosszúállók negyedik részében, miután családja is a Megtizedelés áldozata volt. Azonban ami még ennél is fontosabb, hogy a hősöket az új jelmezbe öltöztették, ami nagyon hasonlít Hank Pym ruhájához, amit A Hangya és a Darázsban viselt a Kvantumvilág-utazáshoz. Tehát, egyre biztosabb, hogy az alternatív idősík jelenti majd a megoldást a csettintésre.

Egyelőre nem világos, hogy Thanosnak miért van szüksége arra kardszerű fegyverre, mikor a Végtelen Kövek erejét bármikor képes felhasználni, hacsak nem sérült meg annyira a Végtelen Kesztyű, hogy új fegyver után kellett nézni. Az is érdekes, hogy ismét teljes páncélban látjuk a Titánt, amitől a Bosszúállók: Végtelen háború elején megszabadult, de úgy tűnik, hogy a folytatásban szüksége lesz rá, bár a Végtelen háború végén is nagy szüksége lett volna rá, mikor Thor a Vihartörőt mellkasába döfte.

Marvel Kapitánynak továbbra sincs nyoma a Bosszúállók oldalán, pedig tudjuk, hogy Carol Danvers is kesztyűt húz Thanos ellen, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy ő a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere, akinek emberfeletti ereje mellett van egy nagyon hasznos szuperképessége is. Továbbá az is érdekes, hogy Amerika kapitányt nem a Kvantumvilág szerkóban feszít. Mit jelenthet ez, hogy a Kapitányt a korábbi ruhában mutatják, talán Rogers nem tart a többiekkel, feláldozza magát az univerzumért?

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat