Főoldal Filmek Thanos teljes páncélban tér vissza Bosszúállók: Végjátékban
Filmek

Thanos teljes páncélban tér vissza Bosszúállók: Végjátékban

A korábbi koncepciós rajz után most a Hasbro játékfigurái leplezték le a Bosszúállók: Végjáték főszereplőit, köztük Thanos új páncélját és a Kvantumvilág szerepét.

778
Thanos Végtelen háború
Forrás: Marvel Studios

A korábbi koncepciós rajz után most a Hasbro játékfigurái leplezték le a Bosszúállók: Végjáték főszereplőit, köztük Thanos új páncélját és a Kvantumvilág szerepét.

A Disney és a Marvel Studios begyújtotta a Bosszúállók: Végjáték kampány rakétáit, hiszen a Hasbroval közösen bemutatták a folytatás főszereplőinek játékbábuit, köztük Thanost, akit a képregények után ismét teljes páncélban látunk, valamint a különleges új fegyverét, amit a már korábban kiszivárgott koncepciós rajzon is láttunk. Az Őrült Titán mellett más karakterek is kaptak játékszert, köztük Thor, Hulk, Fekete Özvegy, Mordály, Űrlord, de visszatér a Thor: Ragnarökből ismert Valkűr, Clint Barton, akire Roninként hivatkoznak a későbbiekben. Ezzel megerősítették a korábbi híreket, miszerint Sólyomszem új alteregójával tér vissza a Bosszúállók negyedik részében, miután családja is a Megtizedelés áldozata volt. Azonban ami még ennél is fontosabb, hogy a hősöket az új jelmezbe öltöztették, ami nagyon hasonlít Hank Pym ruhájához, amit A Hangya és a Darázsban viselt a Kvantumvilág-utazáshoz. Tehát, egyre biztosabb, hogy az alternatív idősík jelenti majd a megoldást a csettintésre.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egyelőre nem világos, hogy Thanosnak miért van szüksége arra kardszerű fegyverre, mikor a Végtelen Kövek erejét bármikor képes felhasználni, hacsak nem sérült meg annyira a Végtelen Kesztyű, hogy új fegyver után kellett nézni. Az is érdekes, hogy ismét teljes páncélban látjuk a Titánt, amitől a Bosszúállók: Végtelen háború elején megszabadult, de úgy tűnik, hogy a folytatásban szüksége lesz rá, bár a Végtelen háború végén is nagy szüksége lett volna rá, mikor Thor a Vihartörőt mellkasába döfte.

Marvel Kapitánynak továbbra sincs nyoma a Bosszúállók oldalán, pedig tudjuk, hogy Carol Danvers is kesztyűt húz Thanos ellen, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy ő a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere, akinek emberfeletti ereje mellett van egy nagyon hasznos szuperképessége is. Továbbá az is érdekes, hogy Amerika kapitányt nem a Kvantumvilág szerkóban feszít. Mit jelenthet ez, hogy a Kapitányt a korábbi ruhában mutatják, talán Rogers nem tart a többiekkel, feláldozza magát az univerzumért?

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.