Wide Screen
Image default
Filmek

Thanosnak új fegyvere lesz a Bosszúállók 4.-ben

Megérkezett az első koncepciós rajz a Bosszúállók 4.-hez, rajta Thanos-szal és egy új fegyverrel a kezében.

A Bosszúállók: Végtelen háború eseményei után Thanos legyőzőre talál majd a Bosszúállók 4.-ben, de hogy ki lesz az a hős, aki méltó ellenfelének bizonyul az Őrült Titánnak, nem tudni. Talán a Marvel Moziverzum első női szuperhőse, Marvel kapitány lesz az, aki megállítja Thanost? Esetleg Tony Stark és csapata, akik visszautaznak a múltba, hogy átírják a jövőt, és megállítsák Thanost, nem tudhatjuk, de mindent figyelembe véve sorsfordító résszel állunk szembe.

A Marvel még nem volt hajlandó elárulni a negyedik rész címét, de a Heroisx egy igen érdekes képet szúrt ki a közösségi médiában.

A Bosszúállók 3.-ban Thanos sikerrel járt, egy csettintéssel megfelezte az univerzumot, beleértve a Bosszúállók csapatát is, akik közül csak egy páran élték túl a végtelenre nyúló csatát. Kétségtelen, hogy legalább egyszer még biztosan összeakasztják bajszukat, és azt is tudjuk, hogy erre a név nélküli Bosszúállók-folytatásban kerül sor. A Végtelen háború egy nagy cliffhangerrel ért véget, láttuk, hogy Thanos felhasználta a Végtelen Kövek és a Végtelen Kesztyű erejét, azonban mintha a Kesztyű picit megsérült volna az ördögi befejezésben. Talán ezért látjuk Thanost a most bemutatott koncepciós rajzok egyikén egy új fegyverrel a kezében és egy új harci páncélban? (Azért a Végtelen Kesztyű sem hiányozhat a Titánról.)

Nem teljesen értjük, hogy a Végtelen Kesztyű és a hat Végtelen Kő birtokában Thanosnak miért van szüksége egy másik fegyverre, hiszen már így is ő az univerzum legerősebb gonosztevője. Ha van bármi ötletetek, elképzelésetek, hogy mi lehet Thanos jobb kezében, feltétlen osszátok meg velünk a cikk alatt vagy a Facebookon komment formájában. A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz.

Időközben érkezett egy másik rajz is, amin a megmaradt Bosszúállók csapatát látjuk, és bizony a hősök között jó páran akadnak, akik új szerkóban tűnnek fel. Kezdjük is rögtön a folytatás legfontosabb karakterével, Marvel kapitánnyal, akit a saját filmjétől igen eltérő harci díszben ábrázolták. Hulk újra feltűnt, ezúttal ő is kapott egy saját overált, de vajon csatában is látjuk a zöld óriást? Várjatok egy percet, Fekete Özvegy ismét fekete hajjal, és Amerika kapitány ismét szakáll nélkül? Egy magyarázat lehet erre: időutazás. És bizony a Hangya is szerephez jut.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon