Wide Screen
Image default
Filmek

Megjelent egy koncepciós rajz Thanosról a Végtelen háború terveiből

Megmutatták nekünk, hogyan Thanos milyen átalakuláson esett át a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójáig.

Thanos az elmúlt években számos változáson átesett a Marvel Moziverzumban, volt mikor sötétebb lila volt a bőrszíne, néha az arca volt eltérőbb, de talán abban mindenki egyetért, hogy a legjobb megjelenése a Bosszúállók: Végtelen háborúban volt. És ezt azért is merjük ennyire biztosan kijelenteni, mert egészen elképesztő látvány volt, ahogy a karakter életre kelt a vásznon, a vizuális effektek magukért beszéltek, s máig az egyik leglátványosabb effekteket használták fel a filmben (a film felén számítógépes effekteket használtak).

A megannyi vizuális effekt megvalósítása a tervezőasztalon kezdődik, amikor ceruzával megrajzolják az első vonalakat. A Marvel Studios vezető tervezője, Ryan Meinerding a közelmúltban megmutatott egy tervet Thanosról a Végtelen háború korai tervezési szakaszából.

Josh Brolin színész karaktere a Marvel Moziverzumban először 2012-ben mutatkozott be az első Bosszúállókban, és Thanos közel hat éven keresztül kapott felvezetést, míg végül idén a legnagyobb hősök szemtől szembe találták magukat az Őrült Titánnal. Josh Brolin számos hasonlóságot mutat karaktere felé, kezdve jellegzetes orgánumával, ami kiválóan tükrözte Thanos egyik félelmetes jellemét, és ha ehhez hozzávesszük a legmodernebb vizuális technológiákat, akkor egészen páratlan eredményt kapunk. Thanos nemcsak a Végtelen háború, hanem az egész Marvel Moziverzum egyik legnagyobb karaktere lett, és még közel sem fejezte be azt, amit elkezdett, hiszen jövőre visszatér a Bosszúállók 4.-ben, s még az sem kizárt, hogy a The Eternalsban is találkozunk vele 2020-ban.

A cím nélküli Bosszúállók országos bemutatója 2019. május 25-én lesz, de reméljük, hamarosan megkapjuk az első előzetest, ami végre a film címét is tisztázza.

Még több a témában...

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon