Megjelent egy koncepciós rajz Thanosról a Végtelen háború terveiből

Megmutatták nekünk, hogyan Thanos milyen átalakuláson esett át a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójáig.

Megmutatták nekünk, hogyan Thanos milyen átalakuláson esett át a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójáig.

Thanos az elmúlt években számos változáson átesett a Marvel Moziverzumban, volt mikor sötétebb lila volt a bőrszíne, néha az arca volt eltérőbb, de talán abban mindenki egyetért, hogy a legjobb megjelenése a Bosszúállók: Végtelen háborúban volt. És ezt azért is merjük ennyire biztosan kijelenteni, mert egészen elképesztő látvány volt, ahogy a karakter életre kelt a vásznon, a vizuális effektek magukért beszéltek, s máig az egyik leglátványosabb effekteket használták fel a filmben (a film felén számítógépes effekteket használtak).

A megannyi vizuális effekt megvalósítása a tervezőasztalon kezdődik, amikor ceruzával megrajzolják az első vonalakat. A Marvel Studios vezető tervezője, Ryan Meinerding a közelmúltban megmutatott egy tervet Thanosról a Végtelen háború korai tervezési szakaszából.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Josh Brolin színész karaktere a Marvel Moziverzumban először 2012-ben mutatkozott be az első Bosszúállókban, és Thanos közel hat éven keresztül kapott felvezetést, míg végül idén a legnagyobb hősök szemtől szembe találták magukat az Őrült Titánnal. Josh Brolin számos hasonlóságot mutat karaktere felé, kezdve jellegzetes orgánumával, ami kiválóan tükrözte Thanos egyik félelmetes jellemét, és ha ehhez hozzávesszük a legmodernebb vizuális technológiákat, akkor egészen páratlan eredményt kapunk. Thanos nemcsak a Végtelen háború, hanem az egész Marvel Moziverzum egyik legnagyobb karaktere lett, és még közel sem fejezte be azt, amit elkezdett, hiszen jövőre visszatér a Bosszúállók 4.-ben, s még az sem kizárt, hogy a The Eternalsban is találkozunk vele 2020-ban.

A cím nélküli Bosszúállók országos bemutatója 2019. május 25-én lesz, de reméljük, hamarosan megkapjuk az első előzetest, ami végre a film címét is tisztázza.

Total
1
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány Jude Law

Jude Law teljesen más karaktert játszik a Marvel Kapitányban

Next Article

Jövőre két Kingsman-film is készül a sorozat mellett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!