Russo tesók elárulták, a Végtelen háború egyik jelenetét csak a trailerhez forgatták

A film után több rajongó is hiányolt egy a trailerben látott jelenetet a Bosszúállók: Végtelen háború végső vágásában. Most megtudtuk, miért nem volt benne.

A film után több rajongó is hiányolt egy a trailerben látott jelenetet a Bosszúállók: Végtelen háború végső vágásában. Most megtudtuk, miért nem volt benne.

A Végtelen háború első előzetesének egyik jelenete nagyon eltért a végső változattól (címlapkép), attól, amit a mozikban láttunk. A bemutató után sok néző nem értette, hogy miért vágták ki a filmből, de már jelentek meg olyan teóriák is, miszerint ez nem is a Bosszúállók 3.-ból, hanem a negyedik részből kiragadott jelenet volt. Most ezt a film két rendezője tisztázta végre.

Sokan úgy gondolták, hogy Russoék forgatás közben változtattak az eredeti terveken, s ezért nem láttuk azt bizonyos részt a filmben, de az igazság nem ez. A Happy Sad Confused podcast adásában Anthony Russo elárulta, ezt a jelenetet szándékosan csak az előzeteshez forgatták:

Olyan formában, ahogy láttátok azt a jelenetet sohasem szerepelt a filmben. Ezt nem arra készítettük, hogy benne legyen a filmben, hanem szó szerint az előzeteshez.

Elképesztő, hogy mi mindenre gondolt Anthony és Joe Russo a Végtelen háború készítése során. Joe a napokban egy lapnak úgy fogalmazott, hogy

Nagyon okosnak kell lenned ahhoz, hogy jó előzetest készíts, mert a közönség megnéz egy előzetest, és az elmondja a film történetét.

A testvéreknek sikerült elérniük azt, hogy az előzetesek után ne úgy üljünk be a filmre, hogy már tudjuk mi fog történni, hanem igen is érjen meglepetés a falak között, a történet maradjon titokban a film vetítéséig. Ezt teljes mértékben teljesült, nem várt fordulatokkal és sok poénnal fűszerezve, és néhol nehéz és szívszorító jelenetekkel.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Érkezik a Sokkal több mint testőr folytatása

Next Article

A szépség és a szörnyeteg írója készít szkriptet a Bright-folytatáshoz

Related Posts