Thanos

James Gunn elárulta, hogy mit mondott [SPOILER] a Végtelen háború végén

A galaxis őrzői rendezője elárulta a rajongóknak, hogy egy bizonyos karakternek mi volt utolsó szava a Bosszúállók: Végtelen háború végén.

A galaxis őrzői rendezője elárulta a rajongóknak, hogy egy bizonyos karakternek mi volt utolsó szava a Bosszúállók: Végtelen háború végén.

A cikk a hátralévő részében SPOILER részeket olvashattok a filmről.

A hősök között nem mindenki élte túl a Végtelen háborút, sokan életükkel fizetettek az Őrült Titán tettéért, amikor egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot. Sajnos az Őrzők között sem mindenki élte túl a filmet, név szerint Mordály volt az egyetlen, akivel nem végzett Thanos. Ehhez kapcsolódóan James Gunn néhány részletet megosztott a tinédzser Groot haláláról.

Több rajongó is arra volt kíváncsi, hogy az elhíresült „Én vagyok Groot” mondat valójában mit jelentett a film végén. Gunn válaszolt, akitől megtudtuk, hogy a következőt jelentette a mondat:

Apa.

Pedig egészen eddig a pontig úgy gondoltuk, hogy Pókember halálánál nincs fájóbb pillanat a filmben, de James Gunn rendezőnek hála már tudjuk, hogy Groot halála sokkal nagyobb jelentőséggel bír, még akkor is, ha ezzel sok rajongó nem ért egyet. Ezek után epekedve várjuk a Bosszúállók 4.-et, melyben Marvel kapitány vállvetve harcol majd a hősökkel, hogy megállítsák Thanost és visszafordítsák a pusztítást – már ha helyre lehet hozni azt.

Total
0
Shares
Previous Article

Jack Black az űrbe vinné a Jumanji 3.-at

Next Article

Egy rajongó összegyűjtötte, hogy ki mennyi időt töltött a Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!