Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elárulta, hogy mit mondott [SPOILER] a Végtelen háború végén

A galaxis őrzői rendezője elárulta a rajongóknak, hogy egy bizonyos karakternek mi volt utolsó szava a Bosszúállók: Végtelen háború végén.

A cikk a hátralévő részében SPOILER részeket olvashattok a filmről.

A hősök között nem mindenki élte túl a Végtelen háborút, sokan életükkel fizetettek az Őrült Titán tettéért, amikor egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot. Sajnos az Őrzők között sem mindenki élte túl a filmet, név szerint Mordály volt az egyetlen, akivel nem végzett Thanos. Ehhez kapcsolódóan James Gunn néhány részletet megosztott a tinédzser Groot haláláról.

Több rajongó is arra volt kíváncsi, hogy az elhíresült „Én vagyok Groot” mondat valójában mit jelentett a film végén. Gunn válaszolt, akitől megtudtuk, hogy a következőt jelentette a mondat:

Apa.

Pedig egészen eddig a pontig úgy gondoltuk, hogy Pókember halálánál nincs fájóbb pillanat a filmben, de James Gunn rendezőnek hála már tudjuk, hogy Groot halála sokkal nagyobb jelentőséggel bír, még akkor is, ha ezzel sok rajongó nem ért egyet. Ezek után epekedve várjuk a Bosszúállók 4.-et, melyben Marvel kapitány vállvetve harcol majd a hősökkel, hogy megállítsák Thanost és visszafordítsák a pusztítást – már ha helyre lehet hozni azt.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon