Wide Screen
Image default
Filmek

Olyan, mintha valakit lehagytak volna a Bosszúállók: Végjáték tévészpotjából

A Super Bowlon új előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték, azonban az egyik jelenetben mintha a Marvel szándékosan kitörölte volna az egyik karaktert.

A Super Bowlon új előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték, azonban az egyik jelenetben mintha a Marvel szándékosan kitörölte volna az egyik karaktert.

A második teljes értékű előzetes valamikor márciusban érkezik a Bosszúállók: Végjátékhoz, így egy kis időre be kell érnünk ezzel a harminc másodperces kis videóval, ami elsőre úgy tűnhet, hogy semmire sem volt elég, nem tudtunk meg sokat a Bosszúállók: Végjátékból, de ez közel sem igaz, mert a kis ízelítő meglepően sok részletre felhívta figyelmünket, és talán a legnagyobb felfedezést a Marvel Studios szándékosan rejtette el a rajongók elől.

Rögtön a videó elején kapunk egy képet a Földről, hogy milyen lett Thanos Megtizedelése után, látjuk az elhagyatott New Yorkot, az első előzetesből kimaradt Mordály is visszatért, kiderült, hogy Tony Stark nincs egyedül a Benataron, mert ott van vele Nebula. Hadigép (Don Cheadle) új páncélját is látjuk pár képkockára, de az egyik jelenetben elképzelhető, hogy egy kulcsfontosságú karaktert talán kisatíroztak.

Bosszúállók: Végjáték

Ha jobban megnézzük a sneak peek egyik jelenetét, akkor szemet szúrhat, mintha egy karaktert kitöröltek volna a képről spoiler miatt. Egyszerűen túl nagy a rés Bruce Banner (Mark Ruffalo) és Hadigép között. Persze elképzelhető, hogy csak mi szeretnénk odaképzelni egy titokzatos karaktert, de ha meg kellene nevezni egy karaktert, akkor Carol Danverst mondanánk. Tudjuk, hogy Marvel Kapitány kulcsfontosságú szerepet játszik a történetben, de eddig hivatalos Bosszúállók kampányban nem szerepelt még. Az első trailerhez képest azt sem tudjuk, hogy a mostani videó hány percet mutatott be a filmből, de mivel Marvel Kapitány nem vesztegetheti az idejét, gyorsan közbe kell avatkoznia. Ő lehet az a karakter, akit lefelejtettek a Super Bowlon látott előzetesről. De még Vasember és Nebula érkezése is lehet, akik túlélik az űrben való sodródást.

Valószínűleg a márciusi előzetesben már Marvel Kapitány is szerepelni fog, miután az önálló részét bemutatták a mozikban, így hamarosan kiderül, hogy igaznak bizonyultak-e a számításaink, vagy valaki mást felejtettek le a sneak peekből.

Még több a témában...

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy-film csaknem harminc perc tömör IMAX élményt ígér

Kévés Bence Mihály

Minden, amit a Marvel’s Avengers bétájáról tudunk

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat