Mordály

[SBLIII] Ezek voltak a Bosszúállók: Végjáték legfontosabb pillanatait a Super Bowl alatt

Éjjel a Marvel Studios bemutatta a beígért Bosszúállók: Végjáték sneak peekjét a profi amerikaifutball-meccs szünetében, amiből most hozzuk a legfontosabb részeket.

Éjjel a Marvel Studios bemutatta a beígért Bosszúállók: Végjáték sneak peekjét a profi amerikaifutball-meccs szünetében, amiből most hozzuk a legfontosabb részeket.

Miközben várunk a Bosszúállók: Végjáték második trailerére, amit valamikor márciusban fognak bemutatni, addig az 53. Super Bowl alatt kaptunk egy kis ízelítőt belőle. A Megtizedelés nyomait nemcsak a hősökön látjuk, hanem a metropoliszokat és a természeteset is sújtotta Thanos csettintése, azonban érezhetően nem sikerült olyan szomorúra az előzetes, mint az első. A Bosszúállók visszavágóra készülnek, melyben most Mordály és Nebula is megmutatta magát. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Mivel tényleg csak egy harminc másodperces videóról van szó, így túlzottan sok mindent nem láttunk a Thanos elleni második menetből, ennek ellenére igyekeztünk kigyűjteni azokat a képkockákat, amik szerintünk a legizgalmasabbak voltak. A decemberben bemutatott trailerben mindenki olyan volt, mint a letört bili füle. A sneak peekben Thor még mindig nagyon magányos; Mordályt most először láttuk a Bosszúállók: Végtelen háború után klasszikus jelmezben, ahogy a Galaxis Őrzői tagját ábrázolni szokták a képregényekben, Amerika kapitány visszatér az egyik legszerethetőbb jelmezéhez, és még a pajzsát is visszakapta. Csaknem Tony adja vissza Rogersnek? Fekete Özvegy még mindig szőke, Ronin nagyon kemény lesz.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
54
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

[SBLIII] Nagy játék a Marvel Kapitány részéről is, íme a nagyon ütős tévészpot

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Olyan, mintha valakit lehagytak volna a Bosszúállók: Végjáték tévészpotjából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!