Wide Screen
Image default
Filmek

[SBLIII] Ezek voltak a Bosszúállók: Végjáték legfontosabb pillanatait a Super Bowl alatt

Éjjel a Marvel Studios bemutatta a beígért Bosszúállók: Végjáték sneak peekjét a profi amerikaifutball-meccs szünetében, amiből most hozzuk a legfontosabb részeket.

Miközben várunk a Bosszúállók: Végjáték második trailerére, amit valamikor márciusban fognak bemutatni, addig az 53. Super Bowl alatt kaptunk egy kis ízelítőt belőle. A Megtizedelés nyomait nemcsak a hősökön látjuk, hanem a metropoliszokat és a természeteset is sújtotta Thanos csettintése, azonban érezhetően nem sikerült olyan szomorúra az előzetes, mint az első. A Bosszúállók visszavágóra készülnek, melyben most Mordály és Nebula is megmutatta magát.

Mivel tényleg csak egy harminc másodperces videóról van szó, így túlzottan sok mindent nem láttunk a Thanos elleni második menetből, ennek ellenére igyekeztünk kigyűjteni azokat a képkockákat, amik szerintünk a legizgalmasabbak voltak. A decemberben bemutatott trailerben mindenki olyan volt, mint a letört bili füle. A sneak peekben Thor még mindig nagyon magányos; Mordályt most először láttuk a Bosszúállók: Végtelen háború után klasszikus jelmezben, ahogy a Galaxis Őrzői tagját ábrázolni szokták a képregényekben, Amerika kapitány visszatér az egyik legszerethetőbb jelmezéhez, és még a pajzsát is visszakapta. Csaknem Tony adja vissza Rogersnek? Fekete Özvegy még mindig szőke, Ronin nagyon kemény lesz.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot

Kévés Bence Mihály

Pókember: Hazatérés film két új meglepő taggal bővült

Kévés Bence Mihály

900 órányi anyagból vágták össze a Végtelen háborút és a Végjátékot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább