Wide Screen
Image default
Filmek

[SBLIII] Ezek voltak a Bosszúállók: Végjáték legfontosabb pillanatait a Super Bowl alatt

Éjjel a Marvel Studios bemutatta a beígért Bosszúállók: Végjáték sneak peekjét a profi amerikaifutball-meccs szünetében, amiből most hozzuk a legfontosabb részeket.

Miközben várunk a Bosszúállók: Végjáték második trailerére, amit valamikor márciusban fognak bemutatni, addig az 53. Super Bowl alatt kaptunk egy kis ízelítőt belőle. A Megtizedelés nyomait nemcsak a hősökön látjuk, hanem a metropoliszokat és a természeteset is sújtotta Thanos csettintése, azonban érezhetően nem sikerült olyan szomorúra az előzetes, mint az első. A Bosszúállók visszavágóra készülnek, melyben most Mordály és Nebula is megmutatta magát.

Mivel tényleg csak egy harminc másodperces videóról van szó, így túlzottan sok mindent nem láttunk a Thanos elleni második menetből, ennek ellenére igyekeztünk kigyűjteni azokat a képkockákat, amik szerintünk a legizgalmasabbak voltak. A decemberben bemutatott trailerben mindenki olyan volt, mint a letört bili füle. A sneak peekben Thor még mindig nagyon magányos; Mordályt most először láttuk a Bosszúállók: Végtelen háború után klasszikus jelmezben, ahogy a Galaxis Őrzői tagját ábrázolni szokták a képregényekben, Amerika kapitány visszatér az egyik legszerethetőbb jelmezéhez, és még a pajzsát is visszakapta. Csaknem Tony adja vissza Rogersnek? Fekete Özvegy még mindig szőke, Ronin nagyon kemény lesz.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Czanik Gergely

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat