Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték előzetese!

A Marvel Studios nem váratta tovább a rajongókat és délután bemutatták a Bosszúállók 4. előzetesét, ami a Végjáték alcímet kapta.

Eljött hát az idő, amikor megkaptuk a várva várt előzetest a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásához, amin az elmúlt hónapokban a fél internet mozgott. Sőt, a stúdió egészen nagylelkű volt, mert nemcsak egy előzetest mutattak be, hanem egy filmcímet is kaptunk. A befutó egy korábban megszellőztetett cím volt, amit Russo tesók kedvenc operatőre még tavasszal elárult portfóliója frissítése közben.

És már feliratozva is megnézhető az első trailer:

Ugyanakkor kissé szomorúak is vagyunk, merthogy az előzetesből semmit sem tudunk meg a folytatásról, az életben maradt hősöket látjuk Tony Stark (Robert Downey Jr.) narrációjában, feltűnik a képernyőn még Fekete Özvegy (Scarlett Johanson), de hogy mi történt velük a Thanos-szal történő találkozásuk óta, nem árulják el. Viszont a trrailerben feltűnik Sólyomszem (Jeremy Renner), és Scott Lang (Paul Rudd), aki Hangyát játssza a Marvel Moziverzumban. Talán nem lepődtünk meg azon sem, hogy Hangya kiszabadult a Kvantumvilágból és becsöngetett a Bosszúállókhoz.

A filmhez bemutatták az első posztert is:

A Marvel egy héttel korábbra hozta a Bosszúállók: Végjáték amerikai bemutatóját is, így egy időben, a világ minden pontján április végén mutatják be a negyedik fázis utolsó részét, amit nálunk április 25-én mutatnak be.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végelen háború Nebula sötét múltját is feltárja

Kévés Bence Mihály

A Wolverine 3 lehetséges két filmcíme

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy cselekményét összekapcsolják az I. világháborúval?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább