Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[SBLIII] Tévészpotot kapott a Bosszúállók: Végjáték

Tom Brady és Jared Goff párharcával elkezdődött az 53. Super Bow, de a Marvel is megadta a kezdőrúgást, rögtön egy Bosszúállók: Végjáték tévészpottal.

Tom Brady és Jared Goff párharcával elkezdődött az 53. Super Bow, de a Marvel is megadta a kezdőrúgást, rögtön egy Bosszúállók: Végjáték tévészpottal.

Az elmúlt napokban már több forrás is megerősítette, hogy a Marvel sem hagyja ki az idei Super Bowl sporteseményt, s új Bosszúállók: Végjáték videóval érkeznek a profi amerikaifutball-meccs döntőjére, amit nem sokkal korábban be is mutattak a videomegosztó portálon.

Nem sokat kellett várnunk az est fénypontjára – legalábbis biztosan így van egy Bosszúállók rajongónak -, mert rögtön a kezdőrúgás után bemutatták a Bosszúállók: Végjáték következő teaser videóját a Végtelen háború folytatásához. A nagy izgalom ellenére sajnos a Marvel nem vitte túlzásba, hiszen csak egy harminc másodperces videóval érkeztek Atlantába, de ennek ellenére is sok új jelenettel gazdagodtunk, miközben Megtizedelés nyomait is látjuk a Földön:

A rövid kis videó megerősítette, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Nebula (Karen Gillan) a Benatar fedélzetén hagyták el a Titánt, és éppen valamin dolgoznak, talán éppen azon az eszközön, ami majd hazajuttatja őket a Földre? Mordály is visszatért, miután a Galaxis Őrzői közül egyedül ő élte túl Thanos csettintését. Ronin (Jeremy Renner) is új képsorokkal gazdagodott. Amerika kapitány pedig utolsó harcára készül, amit stílusosan az Amerika kapitány: A tél katonájában viselt szereléssel és a megszokott vibránium pajzzsal készül a végső nagy összecsapásra.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat