Főoldal Előzetesek [SBLIII] Tévészpotot kapott a Bosszúállók: Végjáték
ElőzetesekBREAKING

[SBLIII] Tévészpotot kapott a Bosszúállók: Végjáték

Tom Brady és Jared Goff párharcával elkezdődött az 53. Super Bow, de a Marvel is megadta a kezdőrúgást, rögtön egy Bosszúállók: Végjáték tévészpottal.

90

Tom Brady és Jared Goff párharcával elkezdődött az 53. Super Bow, de a Marvel is megadta a kezdőrúgást, rögtön egy Bosszúállók: Végjáték tévészpottal.

Az elmúlt napokban már több forrás is megerősítette, hogy a Marvel sem hagyja ki az idei Super Bowl sporteseményt, s új Bosszúállók: Végjáték videóval érkeznek a profi amerikaifutball-meccs döntőjére, amit nem sokkal korábban be is mutattak a videomegosztó portálon.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Nem sokat kellett várnunk az est fénypontjára – legalábbis biztosan így van egy Bosszúállók rajongónak -, mert rögtön a kezdőrúgás után bemutatták a Bosszúállók: Végjáték következő teaser videóját a Végtelen háború folytatásához. A nagy izgalom ellenére sajnos a Marvel nem vitte túlzásba, hiszen csak egy harminc másodperces videóval érkeztek Atlantába, de ennek ellenére is sok új jelenettel gazdagodtunk, miközben Megtizedelés nyomait is látjuk a Földön:

A rövid kis videó megerősítette, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Nebula (Karen Gillan) a Benatar fedélzetén hagyták el a Titánt, és éppen valamin dolgoznak, talán éppen azon az eszközön, ami majd hazajuttatja őket a Földre? Mordály is visszatért, miután a Galaxis Őrzői közül egyedül ő élte túl Thanos csettintését. Ronin (Jeremy Renner) is új képsorokkal gazdagodott. Amerika kapitány pedig utolsó harcára készül, amit stílusosan az Amerika kapitány: A tél katonájában viselt szereléssel és a megszokott vibránium pajzzsal készül a végső nagy összecsapásra.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.