Wide Screen
Image default
Filmek

[SBLIII] Ezek a trailerek érkeznek a Super Bowl alatt

A korábbi pletykák ellenére nem látunk Star Wars: Episode IX előzetest az 53. Super Bowl nagyszünetében, de sok más trailert bemutatnak ezúttal a filmstúdiók.

A korábbi pletykák ellenére nem látunk Star Wars: Episode IX előzetest az 53. Super Bowl nagyszünetében, de sok más trailert bemutatnak ezúttal a filmstúdiók.

A Deadline értesülései szerint a Disney nem fogja promózni a Skywalker-saga kilencedik részét, pedig többen is fogadni mertek volna arra, hogy az 53. Super Bowl nagyszünetében bemutatják a Star Wars: Episode IX első teaser előzetesét, mint tették azt tavaly a Solo: Egy Star Wars-történet esetében. A mikiegeres cég sorban a Marvel Kapitányt, a Bosszúállók: Végjátékot, a Dumbot, az Aladdint és a Toy Story 4-et fogja bemutatni, a sort decemberben a már említett Star Wars-film zárja, azonban eddig még nem kapott megerősítést, hogy mely alkotások kapnak előzetest egy hét múlva a Super Bowlon.

A Disneyvel szemben a Universal Pictures hétfőn virradóra lerántja a leplet a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw első traileréről. Nagy meglepetésre a Sony és a Warner Bros. is kihagyja az eseményt, ők inkább a Patriots és a Rams találkozójára kíváncsiak. Bár több pletyka is megjelent, hogy esetleg a Shazam! új előzetest kap, de úgy tűnik, jegelték picit a trailert. Viszont nem esett szó arról, hogy a 20th Century Fox mivel készül, és még az sem kizárt, hogy ők is kihagyják az eseményt. X-Men: Sötét Főnix és Új Mutánsok előzetesre aligha számíthatunk az elmúlt hetek aggasztó hírei után, ellenben a Netflix-szel, akik két titokzatos filmet is bemutatnak hajnalba, ahogy tették azt a The Cloverfield Paradox filmmel 2018-ban.

J.J. Abrams rendező és showman tudatosan hagyja ki a Super Bowlt, hiszen ők az áprilisban megrendezésre kerülő Star Wars Celebrationre tartogatják az első előzetest, mint ahogy történt a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt. Az előzetesre tavaszig várnunk kell, de talán a film címéről és az első teaser poszterről hamarosan lehull a lepel. A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 19-én lesz.

Még több a témában...

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Vigh Martin

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat