Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték 22 legnagyobb easter egge, utalása és cameo jelenete

A Bosszúállók: Végjáték lehet minden idők legnagyobb szuperhősfilmje, így nem meglepő, hogy hemzsegnek benne az easter eggek és utalások.

A Bosszúállók: Végjáték az elmúlt napokban sorra dönti a rekordokat, és elemzők szerint még az sem tűnik elképzelhetetlennek, hogy hétvégén az összbevétel a világ országaiból elérje az 1 milliárd dollárt, amire korábban még soha nem volt példa a Hollywood történelmében.

Egy olyan nagy film esetében, mint a Végjáték nem meglepő, hogy hemzseg az utalásoktól, köztük pedig egészen nagyokat is kiszúrhattunk, amik akár a Marvel Moziverzum negyedik fázisára tett utalások is lehetnek, hiszen arról még mindig megy a titkolózás.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban!

Roscoe Simmons

Roscoe Simmons

Az 1970-es években Steve Rogers egy katonának álcázza magát, az egyenruha zsebénél pedig Roscoe nevét olvashattuk. Ez egy utalás Roscoe Simmonsra a képregényekből. Egy időben Amerika kapitánnyá is vált, mikor Rogers felvette Nomad alteregóját, azonban később a Vörös Koponya meggyilkolta őt.

Nebula és a Végtelen Kesztyű

A képregényekben Nebula volt az, aki a Végtelen Kesztyűt felhasználta, hogy helyrehozza Thanos tettét, valamint hogy visszakapja emberi alakját. A Marvel Moziverzumban ugyan nem ilyen formában történt meg az eset, de egy rövid időre kezében tartotta a Végtelen Kesztyűt.

Új Asgard

A képregényekben Új Asgard Oklahoma kisváros mellett húzódik, ehhez képest a Végjátékban halászvárosként mutatták be valahol Norvégiában. Ez valójában Tonsberg, az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóból az a falu, ahol a Vörös Koponya rátalált a Tesseractra.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon