Bosszúállók: Végjáték

Rekord bevétellel nyitott az USA-ban is a Bosszúállók: Végjáték

Nemcsak a Marvel-filmek legsikeresebb része lehet a Bosszúállók: Végjáték, hanem minden idők legnézettebb szuperhősfilmje.

Nemcsak a Marvel-filmek legsikeresebb része lehet a Bosszúállók: Végjáték, hanem minden idők legnézettebb szuperhősfilmje.

Ahogy arról már reggel beszámoltunk, a Bosszúállók: Végjáték roppant erős kezdést mutatott be a mozik kasszái előtt, mégpedig azt a rekordot tudhatta magáénak az első nap, miszerint korában soha annyian nem váltottak jegyet első nap egy mozifilmre, mint a Bosszúállók negyedik részére. És akkor még be sem mutatták az Egyesült Államokban, azonban csütörtök este a tengerentúlon is elkezdték vetíteni a Bosszúállók: Végtelen háború gigászi folytatását, s rögtön egy újabb rekorddal írta be magát a rekordok könyvébe. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy éve a Bosszúállók: Végtelen háború 43 millió dollárral kezdett csütörtök este Észak-Amerikában, azonban szakértők nem tartották lehetetlennek, hogy a Végjáték még ezt is túlszárnyalhatja. Ahogy megnyitották a mozitermeket a Bosszúállók előtt, már biztosra volt vehető, hogy rekordot állít fel, de pontos számokat akkor még nem tudtak. Mára azonban összesítették a bevételt, s az Infinity Saga utolsó része 60 millió dollárral kezdet, ezzel pedig egy régóta tartó rekordot döntött meg, amit mindeddig a 2015-ben bemutatott Star Wars: Az ébredő Erő tartott a maga 57 milliójával.

A hétvége folyamán újabb rekordok születhetnek, hiszen elemzők szerint a mozifilm hétvégére akár a 300 milliót is elérheti csak az Államokban, amihez még ha hozzávesszük a nemzetközi bevételeket, akkor az sem kizárt, hogy hétfőre az 1 milliárd dolláros álomrekordot is behúzzák a Bosszúállók.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról.

Bosszúállók: Végjáték

Total
171
Shares
Previous Article

Kiderült mikor (nem)érkezik a PS5!

Next Article

Az újraforgatásokkal megváltoztatták az X-Men: Sötét Főnix befejezését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!