Wide Screen
Image default
Filmek

Rekord bevétellel nyitott az USA-ban is a Bosszúállók: Végjáték

Nemcsak a Marvel-filmek legsikeresebb része lehet a Bosszúállók: Végjáték, hanem minden idők legnézettebb szuperhősfilmje.

Ahogy arról már reggel beszámoltunk, a Bosszúállók: Végjáték roppant erős kezdést mutatott be a mozik kasszái előtt, mégpedig azt a rekordot tudhatta magáénak az első nap, miszerint korában soha annyian nem váltottak jegyet első nap egy mozifilmre, mint a Bosszúállók negyedik részére. És akkor még be sem mutatták az Egyesült Államokban, azonban csütörtök este a tengerentúlon is elkezdték vetíteni a Bosszúállók: Végtelen háború gigászi folytatását, s rögtön egy újabb rekorddal írta be magát a rekordok könyvébe.

Egy éve a Bosszúállók: Végtelen háború 43 millió dollárral kezdett csütörtök este Észak-Amerikában, azonban szakértők nem tartották lehetetlennek, hogy a Végjáték még ezt is túlszárnyalhatja. Ahogy megnyitották a mozitermeket a Bosszúállók előtt, már biztosra volt vehető, hogy rekordot állít fel, de pontos számokat akkor még nem tudtak. Mára azonban összesítették a bevételt, s az Infinity Saga utolsó része 60 millió dollárral kezdet, ezzel pedig egy régóta tartó rekordot döntött meg, amit mindeddig a 2015-ben bemutatott Star Wars: Az ébredő Erő tartott a maga 57 milliójával.

A hétvége folyamán újabb rekordok születhetnek, hiszen elemzők szerint a mozifilm hétvégére akár a 300 milliót is elérheti csak az Államokban, amihez még ha hozzávesszük a nemzetközi bevételeket, akkor az sem kizárt, hogy hétfőre az 1 milliárd dolláros álomrekordot is behúzzák a Bosszúállók.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Kevin Feige a Bosszúállók: Végtelen háborúról beszélt

Kévés Bence Mihály

Új képek érkeztek a Bosszúállók: Végtelen háború mozifilmhez

Kévés Bence Mihály

A Sony számításai szerint Tom Holland további két Pókember-filmben szerepelhet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább