Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy a következő grandiózus film tervein már dolgoznak

Noha Bosszúállókkal jó darabig nem találkozunk, a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Végjáték után már dolgoznak a következő nagyobb finálén.

Noha Bosszúállókkal jó darabig nem találkozunk, a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Végjáték után már dolgoznak a következő nagyobb finálén.

A Disney kezében lévő Marvel Studios egymás után halmozza a sikereket, nemrég korábbi rekordját is megdöntötte a mikiegeres cég, hiszen Hollywoodban még egy stúdiónak sem sikerült egy év alatt 10 milliárd dollárt forgalmazni. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel rajongók félelmetes évek előtt állnak, hiszen mozifilmek mellett Disney+ sorozatokkal is bővülni fog a Marvel Moziverzum, miközben egy időre nélkülöznünk kell a Bosszúállókat, sőt, még azt sem árulták el, hogy az X-Menek és a Fantasztikus Négyes mikor debütál.

A tervekkel kapcsolatban faggatták Kevin Feiget a múlt héten megrendezésre kerülő Comic-Con Experience rendezvényen, ahol a Marvel kreatív vezető igazgatójától azt szerették volna megtudni, hogy milyen tervei vannak a következő évekre, megismétlik-e majd a Bosszúállók: Végjátékot:

A Marvel Moziverzumban minden kapcsolatban van, de egyszerre tényleg egy filmre összpontosítunk. A legjobb Fekete Özvegy-filmet fogjuk elkészíteni, valószínűleg a legjobb Örökkévalókat, a legjobb Shang-Chi, a legjobb Doctor Strange, Thor, Marvel Kapitány, Fekete Párduc… és folytatjuk a történeteink kidolgozását. Végül igen, mindig öröm látni, hogy összegyűlnek a főtervben. Ami azt illeti, jól haladunk.
Kevin Feige

A Bosszúállók jelenleg ismert formációját biztosan elfeledhetjük, hiszen a Végjáték végén Vasember és Fekete Özvegy feláldozta magát, Amerika Kapitány a múltban rekedt Peggy mellett, de nyilvánvalóan ostobaság lenne veszni hagyni a Disney legjövedelmezőbb franchise-át, szóval csak idő kérdése, hogy a Bosszúállók újra akcióba lendüljenek, csak más felállásban, esetleg a Fiatal Bosszúállók vagy a Sötét Bosszúállók néven. Feige már tudja, hogy mi lesz a következő fázis csúcspontja, de közel sem biztos, hogy egy új Bosszúállók-filmről lesz szó.  

A Marvel következő filmje a Fekete Özvegy lesz 2020. április 30-án.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat