Wide Screen
Image default
Filmek

Akár ilyen is lehetett volna Thanos sisakja a Bosszúállók: Végjátékban

Újabb koncepciós terveket kaptunk a Bosszúállók: Végjátékról, most azt mutatták meg, hogy milyen tervek születtek Thanos sisakjáról.

Az elmúlt időben több tervet is megosztottak a rajongókkal a Bosszúállók: Végjáték grandiózus fináléjáról, köztük láttuk már, hogy a Bosszúállók milyen szerelésben utaztak volna a kvantumvilágban, milyen tervek születtek a bébi Thanosról, vagy éppen olyan szereplőket mutattak meg, akik végül nem kaptak helyet a Föld legnagyobb hősei és az Őrült Titán összecsapásában.

A Végtelen háborúban Thanos a Végtelen Kövek oltalmazása miatt megszabadult a páncéltól, hiszen az elemi kristályok ereje mellet nem érezte szükségét, azonban mikor hőseink a Végjátékban visszamentek a múltba, a 2014-es Thanos ismét páncélba öltözött. A Marvel Studios látványtervező vezetőjének köszönhetően most újra bepillantást kaptunk a formatervezés folyamatába, ugyanis Ryan Meinerdign bemutatta Thanos sisakjának korai tervét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unused Thanos helmet design! #inevitable #thanos

Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art) által megosztott bejegyzés,

Ahogy látható a fenti képen, sisak eredetileg sokkal szigorúbb tekintet ad Thanosnak, és a tiszta arany színt is felváltotta volna a lila. Mi nem tudnánk dönteni, hogy melyik forma jött be jobban, talán ha jelenetben is láttuk volna, akkor könnyebb dolgunk lenne.

Még több a témában...

Elizabeth Olsen lelőtte a WandaVision Disney+ bemutatóját?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A Hangya

Kévés Bence Mihály

Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat