Jégóriások

A Végjáték vázlataiból tudjuk, hogy a Jégóriások is szerepeltek volna a végső csatában

Újabb koncepciós tervek láttak napvilágot a Végjátékkal kapcsolatban, ezúttal a Jégóriásokról, akik eredetileg szerepeltek a végső csatában.

Újabb koncepciós tervek láttak napvilágot a Végjátékkal kapcsolatban, ezúttal a Jégóriásokról, akik eredetileg szerepeltek a végső csatában.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója óta több koncepciós tervet is láttunk, hogy milyen hosszú folyamaton ment keresztül a film amíg a mozikba került, a tervező asztalon milyen egyéb ötletek születtek (Thanos eredetileg Amerika Kapitány levágott fejével érkezett volna 2014-ből 2023-ba), amik végül nem kerültek bele a filmben (akár Thanos gyerekkoráról többet meséltek volna), alternatív jelmezekről is láttunk már terveket.

De a tervek szerint a végső csata még annál is nagyobb volumenű lett volna, mint amivel szembetaláltuk magunkat a Marvel Moziverzum fináléjában, hiszen a korai tervek szerint az első Thor-filmből a Jégóriások is szerepeltek volna a végső csatában.

Jerad S. Marantz művész közösségi oldalon osztott meg néhány érdekes tervet arról, hogy a Marvel Studios milyen formában akarta visszahozni a Jégóriásokat:

Végül nem láttuk őket, amit azért is nagyon sajnálunk, mert egészen félelmetes külsőt kaptak a Jégóriások, első pillantásra mintha Kivégzőt látnánk a DC-től. Már csak azt kellene tudnunk, hogy hogyan tértek volna vissza a Végjátékban, és Thanos mivel győzte meg őket, hogy csatlakozzanak hozzá. Vagy ki tudja, elképzelhető, hogy Loki halálát követően Thor oldalán szálltak volna ringbe, hiszen fivérével az Őrült Titán végzett a Végtelen háború erején.    

Total
7
Shares
Previous Article

JÁTÉKBEMUTATÓ: Bad North / Kingdom Two Crowns

Next Article

A P.T.-ben végig Norman Reedus karakterét irányítottuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!