Wide Screen
Image default
Filmek

A Végjáték vázlataiból tudjuk, hogy a Jégóriások is szerepeltek volna a végső csatában

Újabb koncepciós tervek láttak napvilágot a Végjátékkal kapcsolatban, ezúttal a Jégóriásokról, akik eredetileg szerepeltek a végső csatában.

Újabb koncepciós tervek láttak napvilágot a Végjátékkal kapcsolatban, ezúttal a Jégóriásokról, akik eredetileg szerepeltek a végső csatában.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója óta több koncepciós tervet is láttunk, hogy milyen hosszú folyamaton ment keresztül a film amíg a mozikba került, a tervező asztalon milyen egyéb ötletek születtek (Thanos eredetileg Amerika Kapitány levágott fejével érkezett volna 2014-ből 2023-ba), amik végül nem kerültek bele a filmben (akár Thanos gyerekkoráról többet meséltek volna), alternatív jelmezekről is láttunk már terveket.

De a tervek szerint a végső csata még annál is nagyobb volumenű lett volna, mint amivel szembetaláltuk magunkat a Marvel Moziverzum fináléjában, hiszen a korai tervek szerint az első Thor-filmből a Jégóriások is szerepeltek volna a végső csatában.

Jerad S. Marantz művész közösségi oldalon osztott meg néhány érdekes tervet arról, hogy a Marvel Studios milyen formában akarta visszahozni a Jégóriásokat:

Itt hevernek a vágószoba padlóján, ez a néhány új felvétel a Jégóriásokról, amin én készítettem a Bosszúállók: Végjátékhoz. Fontolóra vették, hogy a végső csatában visszahozzák ezeket a srácokat. Ezen a koncepción annak gondolatát vizsgálom, hogy jégből miként tudnak páncélt formálni.
Jerad S. Marantz

Végül nem láttuk őket, amit azért is nagyon sajnálunk, mert egészen félelmetes külsőt kaptak a Jégóriások, első pillantásra mintha Kivégzőt látnánk a DC-től. Már csak azt kellene tudnunk, hogy hogyan tértek volna vissza a Végjátékban, és Thanos mivel győzte meg őket, hogy csatlakozzanak hozzá. Vagy ki tudja, elképzelhető, hogy Loki halálát követően Thor oldalán szálltak volna ringbe, hiszen fivérével az Őrült Titán végzett a Végtelen háború erején.    

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat