Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Eredetileg Thanos brutális dolgot tett volna a Bosszúállók: Végjátékban

Stephen McFeely és Christopher Markus sokkoló dolgot osztott meg a Végjáték korai forgatókönyvéből a rajongókkal.

Múlt héten a Marvel Studios egy év kihagyást követően visszatért a Kalifornia államban található San Diego-i Comic-Conra, ahol a múlt és a jövő alkotásai is helyet kaptak. A Marvel paneleket pénteken a Végjáték írói, Christopher Markus és Stephen McFeely tartották, ahol a Végtelen háború és a Végjáték forgatókönyvéről beszéltek.

A beszélgetés legérdekesebb pontja az volt, mikor a forgatókönyvírók arról a korai tervről beszéltek, melyben a 2014-es Thanos megtámadta volna saját idősíkjában a Bosszúállókat. Miközben Thanos lánya Nebula hívására várt, egy rövid kitérőt tett a Földre, ahol ismét megölte a Föld legnagyobb hőseit.

Az egyik változatban Thanos – mivel tisztában volt azzal, hogy Nebulának időre van szükséges, hogy működésbe hozza az időgépet – utazást tett saját idősíkjában a Földre, elpusztított mindenkit, és végzett a Bosszúállókkal is. Majd mikor Nebula bekapcsolta a gépet, akkor Steve Rogers fejével a kezében sétált ki az időgépből, és a következőt mondta: „Újra megöllek benneteket. Most mit fogtok csinálni?”

És ezzel még nem értek véget az eldobott tervek, ugyanis az egyik elképzelésben Thanost szembesítették volna addigi bűneivel. A Titánon Doctor Strange az elmetérbe küldte az Őrült Titánt, ahol Living Tribunal bíró ítéletet hozott volna felette, miután jeleneteket vetítettek volna le a múltban tett bűniről.

Christopher Markus Stephen McFeely

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon