Thanos

A csecsemőkortól kezdve Thanos teljes életkorát megmutatták nekünk a Végtelen háború új koncepciós tervein

A Bosszúállók: Végtelen háború új terveinek köszönhetően megnézhetjük csecsemőkortól egészen a felnőtt korig Thanost.

A Bosszúállók: Végtelen háború új terveinek köszönhetően megnézhetjük csecsemőkortól egészen a felnőtt korig Thanost.

A Bosszúállók: Végtelen háború készítői korábban már elmondták, hogy a korai tervek szerint sokkal többet megtudtunk volna Thanos múltjáról, és mindezt az Őrült Titán csecsemőkorától kezdve, ahogy tinédzserré válik, majd ahogy egy jobb élet reményében kiírtja szülőbolygójának, a Titán lakosságának a felét, s válik az univerzum rettegett hódítójává. Néhány napja még azt is megmutatták a rajongóknak, hogy kezdetben hogyan nézett ki a hódító Thanos a Marvel tervein, a filmvásznon pedig tanúi voltunk, hogy milyen átalakuláson ment keresztül, még színészt is cseréltek időközben.

A Marvel Studiosnak hála most bepillantást engedtek a film korai terveibe, hogy hogyan is képzelték el Thanos életútját csecsemőkortól egészen a felnőtté válásig. A stúdió vizuális effektekért felelős csapatának frontembere, Ryan Meindering osztotta meg közösségi oldalán a következő képeket Thanosról:

Mondanunk sem kell, hogy mennyire kíváncsiak lennénk Josh Brolin karakterének gyerekkorára, azonban ezek a tervek sajnos nem kerültek bele a forgatókönyvbe, s be kellett érnünk Gamora és Doctor Strange meséjével a filmben, akik próbálták elmondani a többieknek, hogy ki is az Őrült Titán. De talán még látjuk Thanost a Marvel Moziverzumban, mint azt megtudtuk pár napja az egyik alternatív jelenetből.

Total
3
Shares
Previous Article

Az Xbox-nál sem voltak restek

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Chris Hemsworth ugyan még nem látta a Love and Thunder forgatókönyvét, ám már tudja, hogy mikor kezdődik a forgatás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!