Wide Screen
Image default
Filmek

Akár így is kinézhetett volna Thanos, akit az első Bosszúállók-filmben láttunk

Egy sor korai koncepció látott napvilágot Thanosról, akivel először a 2012-ben bemutatott Bosszúállók-filmben találkoztunk.

A rajongók és a kritikusok is imádták Josh Brolin alakítását a Marvel Moziverzumban, aki az Őrült Titánt, Thanost keltette életre, azonban kevesen tudják, hogy nem mindig volt ez így, hiszen Brolin előtt más valakire szabták a karaktert. A 2012-ben bemutatott első Bosszúállók-filmben Damon Poitier bújt Thanos bőrébe, ami az akkori tervek alapján egészen máshogy nézett volna ki attól a gonosztevőtől, akivel végül a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban találkoztak a főhősök.

Az Ironhead Studios közösségi oldal hozta nyilvánosságra azokat a korai terveket, ahogy Thanost elképzelték az univerzum elején, persze azóta gyökeres átalakuláson ment keresztül.

A különbségek szembetűnők az akkori, és a végleges tervek között. Bizonyos képeken vörös szemmel ábrázolták az Őrült Titánt, másokon kék szemmel látható, de ez nem áll távol a képregényektől, hiszen ott is különböző módon ábrázolták Thanos szemét. Sokkal jelentősebb különbség van a páncélban és a sisakban, bár az utóbbi nagyon hasonlít ahhoz, amit a képregényekből megismertünk.

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

KRITIKA: Thor

Kévés Bence Mihály

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat