Hela, Surtur, Loki, Thor, a Nagymester és Valkűr is sokkal merészebb megjelenést kapott a Thor: Ragnarök tervein

Több tucat koncepciós tervet osztottak meg a Thor: Ragnarök előkészületéről, rajtuk a főszereplőket és más idegeneket is látunk.

Több tucat koncepciós tervet osztottak meg a Thor: Ragnarök előkészületéről, rajtuk a főszereplőket és más idegeneket is látunk.

A Thor: Ragnarök úgy kellett már a Marvelnek, mint egy falat kenyér. Szó szerint megmentette a franchiset 2017-ben, hiszen az első két Thor-film után sokan már temették Chris Hemsworth karakterét, nem hittek abban, hogy elég erős lenne egy önálló részre. Majd Taika Waititi író-rendező egy merész ötlettel feltámasztotta a mennydörgés istenét.

Teljesen új köntösben, Thort eddig nem ismert oldaláról ismertük meg, s bejött a számítás. A film kritikákban és rajongói elvárások tekintetében is jól teljesített. De nemcsak karaktereiben volt más a Ragnarök, hanem képi világát sem lehet egy másik Marvel Moziverzum alkotáshoz hasonlítani. Most két évvel a film bemutatója után, néhány tervet megosztottak a film előkészületéről, hogy kezdetben milyennek gondolták a szereplőket. Egyes szereplők sokkal vadabb, vagányabb megjelenést kaptak a tervezőasztalon.

A Ragnarök sikere után a Marvel berendelte a folytatást is, amire szintén Taika Waititit szerződtették. A Thor: Szerelem és mennydörgés címre keresztelt folytatást még nyáron a Comic-Conon jelentették be, aminek történetét homály fedi, mindössze annyi biztos, hogy a Végjáték után, de még A galaxis őrzői vol. 3. előtt játszódik.

A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója 2021. november 5-én lesz.

Total
15
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Mini Motor Racing X

Next Article

J.J. Abrams mindvégig úgy szerette volna bemutatni Reyt, ahogy a Skywalker korában tette?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!