Végtelen háború

A Végtelen háború koncepciós tervek alternatív pókkosztümről, szörnyekről és Doctor Strange nanoruhájáról vizionálnak

A legújabb Bosszúállók: Végtelen háború koncepciós terveknek köszönhetően tudjuk, hogy még Doctor Strange is nanoruhát kapott volna a filmben.

A legújabb Bosszúállók: Végtelen háború koncepciós terveknek köszönhetően tudjuk, hogy még Doctor Strange is nanoruhát kapott volna a filmben.

A Marvel Studios vezető vizuális fejlesztője, Ryan Meinerding a napokban több tervet is megosztott az elmúlt évtized alkotásairól, köztük a Thor: Ragnarök, a Pókember: Hazatérés, de még a Bosszúállók: Végjáték is engedett bepillantást a színfalak mögötti munkába, így már csak a Végtelen háború hiányzott a sorból.

Meinerdingnek köszönhetően több tucat vázlatot kaptunk a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz, amiből kiderült, hogy a korai terveken még Jane Foster (Natalie Portman) is szerepelt – vagy csak összekeverte a Végjáték terveivel -, de a terveken a Vaspók páncél első terveit is látjuk, amit először a Végtelen háborúban láttunk, noha az a páncél messze eltért a képregényekben látott verziótól. Arról már nem is beszélve, hogy Doctor Strange megkapta volna Tony Stark nanoruháját a Titánon.

Az egyetlen probléma a terveken látott vaspókkal, hogy nem különösebben nyújt védelmet Peter Parkernek, és lehet, hogy a Russo testvérek azért dobták a tervet, mert a tervezés alatt más utat választottak a karakternek. Vasember és Doctor Strange mellett Pókember is űrutazáson vesz részt.

A Marvel Moziverzum eddig 23 filmet számlál, de már most egy tucat megerősített filmről tudunk, amit az előttünk álló két évben fognak bemutatni. Az idei év első mozifilmje a Fekete Özvegy lesz, amit hazánkban április 30-án mutatnak be, majd november 6-án az Örökkévalók kozmikus kalandjával folytatódik a történet, de a filmek mellett Disney+ tévésorozatok, a The Falcon and the Winter Soldier, illetve a WandaVision is premiert kap.

Total
1
Shares
Previous Article
Palpatine

Chris Terrio, a Skywalker kora társírója elárulta, hogy Snoke legfőbb vezér hogyan vezetett Palpatine visszatéréséhez

Next Article

Vince Zampella vezeti tovább a DICE Los Angeles-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!