Pókember

A Pókember: Hazatérés látványtervein még a Bosszúállóktól is segítséget kap Peter Parker

A Pókember: Hazatérés film tervezőasztalán sokkal vadabb terveket dolgoztak ki, és még a Bosszúállókat is láttuk volna a filmben.

A Pókember: Hazatérés film tervezőasztalán sokkal vadabb terveket dolgoztak ki, és még a Bosszúállókat is láttuk volna a filmben.

A napokban már láttunk néhány tervet a Thor: Ragnarökről, most egy másik 2017-ben bemutatott blockbuster következik. Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios megállapodtak a Pókember filmes jogairól, hogy a Marvel felhasználhatja a Sony tulajdonában lévő karaktert a Marvel Moziverzumban, hosszas tervezőmunka előzte meg a Pókember: Hazatérés bemutatóját.

Bár az egyik legnépszerűbb képregényfiguráról beszélünk, sokan mégis csalódtak a Pókember-filmekben, különösen A csodálatos Pókember rebootban, így a Marvelnek a lehető legjobb tervvel kellett előállni. Ahogy a képeken is látható, a falmászó eléggé eltér a korábban látott verzióktól, azonban a Disney terve bejött, kasszát robbantottak az új Pókember-filmekkel.

A most bemutatott vázlatok Peter Parker kulcsfontosságú pillanatait emelik ki, valamint néhány vázlatot Pókember és Keselyű végső csatájáról is látunk. Például ezekből kiderült, hogy Pókember segítségére siettek volna a Vasember Bosszúállói is, és ha ez még nem lenne elég, akkor alternatív jelmezeket kaptunk Pókemberhez – ezek ihlette a Pókember nanoszerkóját a Végtelen háborúban – és Keselyűhöz.

Sokáig úgy tűnt, hogy nyár végén a Disney elveszti a barátságos és közkedvelt hősét, miután a Sony Pictures kihátrált az egyezségből, ám Tom Holland bizonyította, hogy nemcsak az álarc mögött hős, hanem színészként is, azonnal tárgyalásra buzdította a Disney és a Sony Pictures elnökét. Végül sikerült megállapodni, így a Pókember 3. részt már be is jelentették 2021. július 16-ára.

Total
21
Shares
Previous Article

Kellemes karácsonyt kívánnak a fejlesztők

Next Article
Daniel Radcliffe

Pletykák szerint a Harry Potter főszereplőjét, Daniel Radcliffe-t szemelték ki a Holdlovag szerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!