The Mandalorian

A Disney bemutatta a The Mandalorian S2 elbűvölő új előzetesét

Még mindig nagyon csodálatos ez a világ.

Ahogy a Disney azt ígérte, a hajnali Monday Night Football reklámszünetében bemutatták a The Mandalorian S2 friss, új előzetesét. Jon Favreau nagysikerű élőszereplős Star Wars-sorozata október végén tér vissza a képernyőkre, amiből már láttunk egy nagy előzetest szeptember közepén. Az új trailer többnyire csak a már bemutatott videó egy rövidebb vágása, ám még így is akadnak új, eddig nem látott felvételek a főszereplőkről.

Pedro Pascal fejvadásza mellett a show legnagyobb sztárja ezúttal is A Gyerek, akit a rajongók csak Bébi Yodának neveztek. Az új előzetes még több akciót ígér Din Djarin és A Gyerek közös kalandjáról, miközben a fejvadász folytatja útját, hogy A Gyereket biztonságban visszavigye saját fajához.

A sorozat október 30-án tér vissza a képernyőkre, azonban a főszereplők nyilatkozatai alapján még azt is kilátásba helyezték, hogy esetleg a jövőben egy mozifilmmel is megajándékozzák a rajongókat. Az ötlet nem először merül fel, már korábban is utaltak rá, hogy esetleg a szélesvászonra költöznek. De talán ennél sokkal jobban izgatja most a rajongókat, hogy a sokat pletykált szereplők közül kiket látnak majd. Ahsoka Tano nevéről többször is beszéltek, ahogy Boba Fett és Bo-Katan neve is előkerült.

Nemrég pedig már azt is megtudtuk, hogy még idén elkezdik a harmadik évad forgatását, szóval jövőre sem maradunk Bébi Yoda és fejvadász nélkül.

The Mandalorian
Total
4
Shares
Previous Article
Taika Waititi

Akár egy jól sikerült egyetemi buli is lehetne a kép címe, ahogy Taika Waititi a Thor 4. forgatókönyvén dolgozik

Next Article
The Mandalorian

Már a The Batman is a The Mandalorian egyedülálló vizuális effektusait használja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!