The Mandalorian

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Nem, ő nem Ahsoka Tano.

Még mielőtt azt gondolnátok, hogy rögtön a The Mandalorian második évad első előzetesében a Lucasfilm megmutatta volna Ahsoka Tanót, el kell szomorítanunk mindenkit, mert nem ez történt. Ellenben egy másik, a Star Wars: A klónok háborúja karakterét néhány képkocka alighanem már most az elején felfedte.

Néhány órája a Disney lerántotta a leplet a második évad előzeteséről, ami tagadhatatlanul az egyik legjobban sikerült alkotás, ami a Disney érában készült. Egy igazi Star Wars alkotás, ám sokan mégis csalódottak lehetnek a videó után, hiszen a nagyon sokat pletykált Ahsoka Tanót nem mutatták meg. Itt szögeznénk le, hogy már többször írtunk róla mi is, azonban a stúdió hivatalosan nem erősítette meg a jedi szerepét. Azt viszont már tudjuk, hogy Temuera Morrioson ismét mandalóri páncélba bújik, Boba Fett szerepében kap lehetőséget, csakúgy mint Bo-Katan a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatból.

Noha Boba és Tano titokban maradt, Sabine Wren-t már rögtön az elején megmutatták nekünk. Egy ideje már pletykálnak a WWE harcos Sasha Banks szerepéről a sorozatban, hogy sok más karakter mellett ő is csatlakozott a messzi-messzi galaxishoz, eddig azonban nem erősítették meg. A jelek szerint pedig Sabine Wren-t fogja életre kelteni a képernyőn. Nagyon rövid időre volt képernyőn, aki Din Djarin főszereplő lépteit kíséri figyelemmel, ám a csuklya szinte felismerhetetlenségig eltakarja a karaktert.

The Mandalorian

Nagyon várjuk az új karaktereket, de úgy tűnik, hogy a showt ezúttal is a nagy népszerűségnek örvendő A Gyerek fogja ellopni. A második évadot október 30-án tűzik a Disney+ képernyőire.

Total
3
Shares
Previous Article

Liam Neeson védelmébe vette a Star Wars: Baljós árnyakat, miközben áradozott Jar Jar Binks-et megformáló Ahmed Best-ről

Next Article
Uncharted

Az Uncharted forgatási fotóin Tom Holland és Mark Wahlberg látható Nathan és Sully szerepében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!