The Mandalorian

Bemutatták a The Mandalorian második évad első előzetesét

Végre itt a The Mandalorian S2 előzetese!

A Disney végre kiadta a várva-várt The Mandalorian Disney+ sorozat második évad első előzetesét, melyből többek között kiderült, hogy Pedro Pascal karaktere, Din Djarin ismét A Gyerekkel kalandozik a galaxisban, valamint a jedik is szerepet kapnak, miközben a hajsza folytatódik utánuk. Aki esetleg nem emlékezne, az első évad azzal ért véget, hogy Gideon Moff sarokba szorította a főszereplőket, megmutatta a fekete szablyát, ám főhőseink elmenekültek.

Bár sokat nem tudtunk meg az előzetesből, és ahogy arra számítani lehetett, még csak utalást sem kaptunk az új karakterekre, köztük Boba Fettre és Ahsoka Tanóra – utóbbira csak egy nagyon burkolt utalást kaptunk igaz -, de legalább azt megtudtuk, hogy mi lesz a fejvadász elsődleges feladata. Armorerer arról beszél Din Djarin-nak, hogy újra össze kell fogniuk A Gyerekkel és az embereivel, miközben még utalást is kaptunk a jediklovagokra, akiket csak misztikus „varázslóknak” hívnak itt. Illetve egy rövid pillantást vethettünk a WWE szupersztár, Sasha Banks karakterére, aki állítólag Sabine Wren lesz, a Star Wars: Lázadók animációs sorozatból.

The Mandalorian S2-ben Pascal mellett visszatér Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, valamint Emily Swallow. De már rengeteg cikket olvashattunk arról is, hogy itt fog bemutatkozni Ahsoka TanoTemuera Morrison újra Boba Fett páncélban, Bo-Katan szerepében Katee Sackhoff, Timothy Olyphant pedig Cobb Vanth-ot fogja életre kelteni.

A The Mandalorian október 30-án debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
2
Shares
Previous Article

TESZT: 13 Sentinels: Aegis Rim

Next Article

Liam Neeson védelmébe vette a Star Wars: Baljós árnyakat, miközben áradozott Jar Jar Binks-et megformáló Ahmed Best-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!