Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Bemutatták a The Mandalorian második évad első előzetesét

Végre itt a The Mandalorian S2 előzetese!

A Disney végre kiadta a várva-várt The Mandalorian Disney+ sorozat második évad első előzetesét, melyből többek között kiderült, hogy Pedro Pascal karaktere, Din Djarin ismét A Gyerekkel kalandozik a galaxisban, valamint a jedik is szerepet kapnak, miközben a hajsza folytatódik utánuk. Aki esetleg nem emlékezne, az első évad azzal ért véget, hogy Gideon Moff sarokba szorította a főszereplőket, megmutatta a fekete szablyát, ám főhőseink elmenekültek.

Bár sokat nem tudtunk meg az előzetesből, és ahogy arra számítani lehetett, még csak utalást sem kaptunk az új karakterekre, köztük Boba Fettre és Ahsoka Tanóra – utóbbira csak egy nagyon burkolt utalást kaptunk igaz -, de legalább azt megtudtuk, hogy mi lesz a fejvadász elsődleges feladata. Armorerer arról beszél Din Djarin-nak, hogy újra össze kell fogniuk A Gyerekkel és az embereivel, miközben még utalást is kaptunk a jediklovagokra, akiket csak misztikus „varázslóknak” hívnak itt. Illetve egy rövid pillantást vethettünk a WWE szupersztár, Sasha Banks karakterére, aki állítólag Sabine Wren lesz, a Star Wars: Lázadók animációs sorozatból.

The Mandalorian S2-ben Pascal mellett visszatér Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, valamint Emily Swallow. De már rengeteg cikket olvashattunk arról is, hogy itt fog bemutatkozni Ahsoka TanoTemuera Morrison újra Boba Fett páncélban, Bo-Katan szerepében Katee Sackhoff, Timothy Olyphant pedig Cobb Vanth-ot fogja életre kelteni.

A The Mandalorian október 30-án debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Kat Dennings karaktere, Darcy kulcsfontosságú szerepet játszik a WandaVision Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat