The Mandalorian

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Nem lesz hosszabb, mint az első évad volt.

Az első évad után a rajongók abban bíztak, hogy több részen és hosszabb részeken át gyönyörködhetnek Din Djarin és A Gyerek kalandjában a messzi-messzi galaxisban, Jon Favreau a sorozat készítője szomorú hírről számolt be. Favreau arról beszélt egy interjúban, hogy hány részből fog állni a The Mandalorian második évada, valamint az egyes részek milyen hosszú játékidőt tesznek ki.

A Disney korábban már bejelentette, hogy október 30-án a Disney+ streamingszolgáltató képernyőjére visszatér a sorozat, tegnap pedig az Entertainment Weekly lapnak köszönhetően megkaptuk az első képeket a folytatásból. A képek között természetesen Pedro Pascal karaktere, Din Djarin, a Bébi Yoda (A Gyerek), Gina Carano (Cara Dune) és Carl Weathers (Karga) kapott szerepet. Meglepő módon az első évad végén nagy meglepetést okozó Giancarlo Esposito karaktere, Moff Gideon nem kapott reflektorfényt.

Mialatt a lap a készítővel beszélgetett, megerősítette, hogy a második évad akárcsak az első volt, 8 részből áll, valamint még arra is kitért, hogy a bizonyos epizódok hossza sem egységes. Az első évad után ez nem túl meglepő, miután 31 és 48 perces részeket mutattak be. Ugyanakkor Favreau leszögezte, hogy az epizódok hossza még változhat, vagyis egy halvány remény még ott van a rajongóknak, hogy hosszabb kalandokon kísérjük főhőseink életét.

The Mandalorian
Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Disney bármelyik pillanatban bejelentheti a Fekete Özvegy premier újbóli csúsztatását

Next Article

TESZT: NBA 2K21

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!