The Mandalorian

Két címlap mellett több képet kaptunk a The Mandalorian második évadából

Még mindig Bébi Yoda a legaranyosabb az egészben!

A Disney múlt héten megerősítette, hogy október 30-án a The Mandalorian visszatér a képernyőre. A bejelentésben felfedték a második évad logóját, miközben a két főszereplőt is kiszúrhattuk a képen: a fejvadászt és A Gyereket. Most pedig az Entertainment Weekly felhúzta a rolót, és megcsodálhatjuk az első képeket a The Mandalorian folytatásából.

Természetesen a címlapon és a képeken a sorozat két főszereplőjét látjuk, Pedro Pascal alakításában a fejvadászt és a Yodáról mintázott A Gyereket. Továbbá a képen helyet kapott még Carl Weathers és Gina Carano, akikkel szintén találkoztunk az első évadban.

Sajnos előzetesről nem kaptunk hírt, de már néhány hete pletykálnak róla, szóval bármikor befuthat az első ízelítő a sorozatból. Ezt erősíti most a megjelent képek is. Csütörtökön pedig indul az NFL is, és mint tudjuk, a Disney előszeretettel reklámozza alkotásait az ESPN csatornán a hétfő esti rangadók alkalmából. Talán már jövő héten a Monday Night Football alatt begurítják nekünk a trailert – történetesen az első meccset éppen ők adják.

Ami pedig a további szereposztásokat illeti, rengeteg cikket olvashattunk arról, hogy itt fog bemutatkozni Ahsoka TanoTemuera Morrison újra Boba Fett páncélban, Bo-Katan szerepében Katee Sackhoff, Timothy Olyphant pedig Cobb Vanth-ot fogja életre kelteni.

Total
3
Shares
Previous Article

Bemutatkozott a GRAVEN

Next Article
Ren lovagjai

Megmutatták, hogy milyen volt a Ren lovagjai eredeti mesterének a fénykardja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!