Wide Screen
Image default
Sorozatok

Két címlap mellett több képet kaptunk a The Mandalorian második évadából

Még mindig Bébi Yoda a legaranyosabb az egészben!

A Disney múlt héten megerősítette, hogy október 30-án a The Mandalorian visszatér a képernyőre. A bejelentésben felfedték a második évad logóját, miközben a két főszereplőt is kiszúrhattuk a képen: a fejvadászt és A Gyereket. Most pedig az Entertainment Weekly felhúzta a rolót, és megcsodálhatjuk az első képeket a The Mandalorian folytatásából.

Természetesen a címlapon és a képeken a sorozat két főszereplőjét látjuk, Pedro Pascal alakításában a fejvadászt és a Yodáról mintázott A Gyereket. Továbbá a képen helyet kapott még Carl Weathers és Gina Carano, akikkel szintén találkoztunk az első évadban.

Sajnos előzetesről nem kaptunk hírt, de már néhány hete pletykálnak róla, szóval bármikor befuthat az első ízelítő a sorozatból. Ezt erősíti most a megjelent képek is. Csütörtökön pedig indul az NFL is, és mint tudjuk, a Disney előszeretettel reklámozza alkotásait az ESPN csatornán a hétfő esti rangadók alkalmából. Talán már jövő héten a Monday Night Football alatt begurítják nekünk a trailert – történetesen az első meccset éppen ők adják.

Ami pedig a további szereposztásokat illeti, rengeteg cikket olvashattunk arról, hogy itt fog bemutatkozni Ahsoka TanoTemuera Morrison újra Boba Fett páncélban, Bo-Katan szerepében Katee Sackhoff, Timothy Olyphant pedig Cobb Vanth-ot fogja életre kelteni.

Még több a témában...

Az X-Menekre is konkrét utalást kaptunk a WandaVision előzetesében

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Kényszerből Toby Haynes váltja Tony Gilroy rendezőt a Cassian Andor Disney+ sorozat élén

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat