Főoldal Sorozatok 2020 vége előtt elindulhat a The Mandalorian harmadik évadának forgatása
Sorozatok

2020 vége előtt elindulhat a The Mandalorian harmadik évadának forgatása

Tovább robog a The Mandalorian vonata.

442
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

Bár a filmek terén most néhány éves szünet következik a Star Wars tekintetében, a Disney tavaly novemberben útjára indította a Disney+ nevű streamingszolgáltatót, mely bevallottan leginkább Lucas univerzumára és a Marvelre épít. Ennek megfelelően rögtön debütáló tartalomként el is indult a The Mandalorian című sorozat, melynek szellemi atyja a színészként is ismert Jon Favreau.

A produkciót pedig szerették a nézők és a kritikusok is, mindenki kiemelte, hogy bár a készítők építenek az alapvető Star Wars-nosztalgiára, kellő újdonsággal is szolgálnak. A Variety most arról számolt be, hogy a harmadik szezon munkálatai még az idei évben elkezdődhetnek, így ha minden a tervek szerint alakul, ismét nem kell majd nagyon sokat várnunk az új epizódokra.

A sorozat egyik sztárja, Giancarlo Esposito korábban arról beszélt, hogy az ő információi szerint már a negyedik évad is gyakorlatilag biztos, sőt, az ezzel kapcsolatos tervek is szóba kerültek egy vele készült interjúban:

Egy olyan univerzumban játszódik a történet, ami hatalmas, és amiben rengeteg felfedeznivaló van. Szóval úgy gondolom, hogy egyelőre csak az alapok lefektetése, a kérdések feltevése folyik, a válaszok a harmadik, negyedik évadban jöhetnek majd.

Jon Favreau azt is belengette egyébként, hogy nem elképzelhetetlen egy későbbi, ugyanebben az univerzumban játszódó mozifilm sem, egyelőre azonban még szigorúan sorozatként kezelik a történetet.

A második évad október 30.-án érkezik a Disney+ platformra.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A sógun
Sorozatkritikák

A sógun kritika

Az utóbbi évtized legjobb szamurájos sorozata?

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban a Disney+

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.