Főoldal Filmek A Cinema City július 2-án nyitja újra a mozikat Magyarországon
FilmekBREAKING

A Cinema City július 2-án nyitja újra a mozikat Magyarországon

Két hét múlva nyit a Cinema City is.

670
Cinema City

A kormány június elején jelentette be, hogy megszünteti a veszélyhelyzetet, s lazít a szigorításon, és eltöröl bizonyos korlátozásokat, így a színházak és a mozik is újra nyithattak. Országszerte több kisebb mozi is megnyitotta már kapuit, ahol jelenleg is az év elején bemutatott filmekkel várják a látogatókat. Mindenki kíváncsi szemekkel várta, hogy mit lép a Cinema City, kinyitnak-e júniusban, esetleg július elején, vagy a nagy amerikai AMC Theatre példáját követve megvárják a július végi Tenet bemutatóját.

Ma reggelre a Cinema City hivatalos közleményt adott ki, melyben megerősítették, hogy egy hét múlva, azaz július 2-án az ország 18 moziját megnyitják, ám lesznek változások a korábbi működéshez képest. Alapvetően a mozik nyitvatartási idejét is lecsökkentették, és a délutáni órákban fogják kinyitni a mozikat, de a jegyvásárlás is megváltozik.

  • Továbbra is kiemelten kezeljük a Ti és a munkatársaink biztonságát és egészségét, ezért az első hetekben az alábbiakra számíthattok:
  • a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet,
  • minden munkatársunk maszkban szolgál ki Titeket,
  • folytatjuk a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyezünk ki,
  • a Cinema City Aréna VIP-ban az önkiszolgálás helyett munkatársaink szolgálják majd fel Nektek a már megszokott ételkínálatot.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is.

Az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasiker filmek jegyében telik majd. Többek között Christopher Nolan Tenet sci-fi-jével, a Disney stúdió élőszereplős filmjével, a Mulannal, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984-el, a Magyarországon forgatott Fekete Özvegy-filmmel, a 25. Bond filmmel vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmekkel készülnek újra átélni a Cinema City moziélményt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események