Michael Rooker

Yondu, azaz Michael Rooker is csatlakozott a Halálos iramban 9. szereplőgárdájához

John Cena után újabb világsztár csatlakozott a Halálos iramban 9. forgatásához, ezúttal A galaxis őrzőiből ismerős Michael Rooker.

John Cena után újabb világsztár csatlakozott a Halálos iramban 9. forgatásához, ezúttal A galaxis őrzőiből ismerős Michael Rooker.

Mintha eddig nem lett volna impozáns a Halálos iramban 9. szereplőgárdája, hiszen Vin Diesel, Charlize Theron, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Helen Mirren, valamint John Cena után újabb sztárt köszönthetünk Justin Lin rendező filmjében, mégpedig egyenesen a zombi apokalipszisből és a távoli galaxisból. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Michael Rooker éveken keresztül játszotta a rajongók közkedvelt Yonduját, azonban két éve a színész ideje lejárt a Marvel Moziverzumban, miután Yondu feláldozta magát A galaxis őrzői vol. 2. részben, így most egy másik kasszasikerben próbálhatja ki magát, útja pedig a Halálos iramban franchise kilencedik részébe vezetett.

A Deadline forrásai időközben már azt is megtudták, hogy Rooker egy Buddy nevezetű karaktert játszik a filmben, de hogy milyen szerepet szánnak a színésznek, a jófiúk vagy rosszak oldalára áll, egyelőre nem tudni, az azonban szinte teljesen biztos, hogy az idei spin-offban látott Dwayne Johnson és Jason Statham kihagyja a folytatást, s lehet mást is, hiszen a Halálos iramban: Hobbs és Shaw nem szerepelt jól a mozik kasszái előtt, alig több mint 330 millió dollárt hozott a stúdiónak.

A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. május 20-án lesz.

Michael Rooker

Total
3
Shares
Previous Article
Disney+

Novemberben rajtol a Disney+ streamingszolgáltató és ezeken a felületeken lesz elérhető

Next Article

Hivatalosan is megcsodálható a Marvel's Avengers játékmenete!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!