Wide Screen
Image default
Filmek

Yondu, azaz Michael Rooker is csatlakozott a Halálos iramban 9. szereplőgárdájához

John Cena után újabb világsztár csatlakozott a Halálos iramban 9. forgatásához, ezúttal A galaxis őrzőiből ismerős Michael Rooker.

Mintha eddig nem lett volna impozáns a Halálos iramban 9. szereplőgárdája, hiszen Vin Diesel, Charlize Theron, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Helen Mirren, valamint John Cena után újabb sztárt köszönthetünk Justin Lin rendező filmjében, mégpedig egyenesen a zombi apokalipszisből és a távoli galaxisból.

Michael Rooker éveken keresztül játszotta a rajongók közkedvelt Yonduját, azonban két éve a színész ideje lejárt a Marvel Moziverzumban, miután Yondu feláldozta magát A galaxis őrzői vol. 2. részben, így most egy másik kasszasikerben próbálhatja ki magát, útja pedig a Halálos iramban franchise kilencedik részébe vezetett.

A Deadline forrásai időközben már azt is megtudták, hogy Rooker egy Buddy nevezetű karaktert játszik a filmben, de hogy milyen szerepet szánnak a színésznek, a jófiúk vagy rosszak oldalára áll, egyelőre nem tudni, az azonban szinte teljesen biztos, hogy az idei spin-offban látott Dwayne Johnson és Jason Statham kihagyja a folytatást, s lehet mást is, hiszen a Halálos iramban: Hobbs és Shaw nem szerepelt jól a mozik kasszái előtt, alig több mint 330 millió dollárt hozott a stúdiónak.

A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. május 20-án lesz.

Michael Rooker

Még több a témában...

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] Vin Diesel és a Halálos iramban 9. sem hagyta ki a Super Bowlt

Kévés Bence Mihály

Berobbant a Halálos iramban 9. első előzetese, és rögtön magyar szinkronnal

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat